Rekordpott på SHL-BOMBEN ikväll
GULDRUMMET

Rekordpott på SHL-BOMBEN ikväll

för 6 månader sedan

Umeåmaffian blev ensam vinnare på BOMBEN igår, med Modos 7-3-seger som rensare. Perfekt uppvärmning inför kvällen: det är oerhörda 1.931.223 kronor i rullpott på SHL-BOMBEN och därmed har vi en av de största potterna någonsin att jobba med! Här släpper Umeåmaffian sina tidiga tankar - och dessutom har fine Masken skickat med en hälsning!

--
 

FRÖLUNDA-LEKSAND

Kul möte mellan dessa för bara en dryg vecka sedan, då Frölunda rättvist kom tillbaka till suddenseger med 5-4. Med CHL inräknat har lagen mötts fem gånger och vi konstaterar att samtliga möten innehållit minst sex mål. Viktigt för Frölunda att studsa upp nu efter förra veckans bortaförluster. Inte så mycket att orda om, mötte först ett nytänt Färjestad och borde sedan fått med sig nåt i Örebro. Vi går framförallt på rolig - läs målrik - match här, med matchen-i-matchen mellan Lasch och Veronneau i spetsen: någon av dom kommer ta poängligan. Vi gillar i regel målrikt med Frölunda inblandat medan Leksand är det lag med flest "urspårade" matcher i serien (sju matcher Ö 8,5 mål). Att kräva minst två mål av båda lagen och sedan jobba sig uppåt blir taktiken, med viss Frölunda-lutning.
 

SKELLEFTEÅ-VÄXJÖ

Snabb retur! Lagen möttes ju nere i Växjö i förrgår, en match som Växjö vann med 3-2. Skellefteå forcerade bra och var supernära kvitteringen - nu kommer man med revanschlust och med hemmapubliken i ryggen och feelingen är att denna match tar vid där den förra slutade, det vill säga med Skellefteå i förarsätet. Har tagit bra betalt mot Växjö i tidigare möten (5-3, 6-3) och ett starkt hemmalag att vänta ikväll. Målvaktsläget är dock osäkert: Lindvall saknades senast och nu är även Mann tveksam, det blir förstås viktigt att få koll på innan inlämning. Vi har börjat ranka upp Växjö, i takt med att tidigare skadade spelare återkommit kryddat med bra värvningar under säsongen. Det börjar bli sista rycket med Sam Hallam som ju sedan blir förbundskapten och laget passar bra denna årstid. Bortaspelet fortfarande lite märkligt ojämnt men trots allt positiv trend. Folket går på 3,4 mot 2,3 här i hög utsträckning - vi vill få med några riktigt målsnåla resultat (speciellt då vi går på målrikt i övriga matcher, oddset mår alltid bra av olika typer av resultat) och dessutom öppna upp för bortaseger, lite beroende på målvaktsläget hos Skellefteå.
 

DJURGÅRDEN-FÄRJESTAD

När Djurgården krisade som värst tog vi laget i försvar - och kanske är vi på väg att "få rätt" till slut..? Enstaka poäng upp till strecket nu och Djurgården har det gott och väl i egna händer - och man är ganska bra nu. Senast tog man tre poäng upp i Luleå vilket inget lag lyckats med sedan oktober. Visst hade man en del marginaler med sig men likväl starkt jobbat, kryddat med en stark Armalis i målet. Det är lite "slutspelsfeeling" över dagens DIF och bra stöd att vänta ikväll. Samtidigt gillar vi även Färjestads prognos. Det dröjde märkligt länge men nyligen tog man ju äntligen steget och kickade Pennerborn. 3-0 mot Frölunda och drömstart under Mitell - utan att dra alltför kvicka slutsatser tycker vi att det var ett ovanligt klokt tränarbyte. Går stenhårt för topp-6 och kan dessutom krydda med revanschlust, har faktiskt två raka torsk mot Djurgården. Vi räknar med skön hetta på Hovet ikväll men inget snack om att Färjestad får tipset. Definitivt en match där det kan bli händelserikt och dra iväg litegrann - upp till 5,6 på Färjestad kommer streckas.

MASKEN CARLSSONS DRAG

Masken räknar med att Färjestad producerar ikväll, Mitell är en fin offensivt lagd coach och dessutom ser anfallssidan bättre ut än innan OS. Djurgårdens försvar klart bättre nu men att freda sig mot ett hungrigt Färjestad tror jag inte på.

 

--
 

Umeåmaffian blev alltså ensam vinnare på BOMBEN igår - det är givetvis planen även ikväll och då blir det pengar på riktigt... Följande system finns från Maffian och även Masken:
 

Umeåmaffians 1 931 223 kr - 1435 kr. FÅ KVAR!
Umeåmaffians Rekordbomb - 530 kr.
Mastodontmasken - 990 kr.
Umeåmaffians Bombgrupp - 1100 kr.
Umeåmaffians Miljontorsdag - 380 kr. FÅ KVAR!
Monstermasken - 444 kr.
Umeåmaffians Ensamvarg - 299 kr.
Maskens Stora Bomb - 200 kr.
Umeåmaffians Hockeyaction - 159 kr. SLUTSÅLD
Umeåmaffians Tre På Varje - 135 kr. FÅ KVAR!

--

Gott om läckra system även i övrigt, på BOMBEN och andra spelformer. Dundra in i butiken HÄR och välj det som passar dig!

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert