Sporttjänsten älskar jackpotutmaningen
GULDRUMMET

Sporttjänsten älskar jackpotutmaningen

för 1 år sedan

Söndagens jackpotomgång av Europatipset är supersvår, säger Sporttjänsten - och Sporttjänsten älskar supersvårt! Läs deras preview och hoppa in i spännande system, om det passar.

--

I skrivande stund betalar bara ett lag på Europatipset lägre än 1,80 i odds - så brukar det inte direkt se ut och visst säger det en hel del om svårighetsgraden. "Lågoddsaren" är dessutom ett Manchester United som vi ogärna litar på... Schemat är tätt och ligaläget är under kontroll. Brukar nästan alltid få slita för att ta ner Burnley och det blir knappast något undantag på söndagen. Krysset kommer med direkt, inget snack om saken.

 

Ett annat lag som matchar tätt är Roma, som i torsdags fick svettas för att hålla undan mot Ajax i Europa League och som har semifinal mot nyss nämnda United att se fram emot. Visst finns fortfarande motivation i Serie A-tabellen men inget snack om att Europa League har gått och blivit huvudprio. Fortfarande inget perfekt truppläge och på söndagen blir det givet att gå emot. Torino vann senast efter att vår favoritstriker Belotti slagit in en straff och brutit sin lilla måltorka. Vi har hela tiden räknat med att Torino ska greja kontraktet och visst har det blivit klart bättre. Fin tajming för Torino här och folket bjuder verkligen in för skrällösning, med kraftigt överdrivet favoritskap för Roma. Torino är ett spikförslag som ger ett rejält försprång!

 

Serie A ger även ett par riktiga stormatcher i Atalanta-Juventus och Napoli-Inter. Vi kikar på dubbla kryss - det börjar bli årstid för att verkligen "räkna ut" Serie A-resultaten och läser vi stormatcherna rätt kommer inget av dessa lag gråta över en söndagspinne.

 

Fem allsvenska matcher längst ner och vi konstaterar att Häcken sågas rätt rejält av folket efter förra helgens premiärtorsk mot Halmstad. Nu väntar Malmö FF - jättesvårt motstånd förstås men samtidigt en helt annan typ av match att vänta, jämfört med förra helgen. Ska MFF streckas på ca 60 procent i en av säsongens absolut svåraste matcher? Nej, visst är det överdrivet och vi funderar på att skippa mästarna  här.

 

Som ni hör: det är läge att "tänka tufft" på söndagen och hög utdelning på 13 är att vänta. Vi har två system öppna och du är varmt välkommen ombord:

 

Sporttjänsten - 192 kr.
Sporttjänsten JACKPOT - 571 kr.

Sporttjänsten

Sporttjänsten

Tipstjänst