Sporttjänsten går för jubileumsvinst
GULDRUMMET

Sporttjänsten går för jubileumsvinst

för 1 år sedan

13 miljoner och 13 miljoner att fightas om på Stryktipset på lördagen. Vi vänder oss till Sporttjänsten för några tidiga tankar - veteranerna fortsätter att visa vinstform på sin sajt och pratar dessutom om 10-årsjubileum...

--

Valborg och Stryktipset - det väcker alltid trevliga minnen på vårt kontor. För prick 10 år sedan spelade vi hem över miljonen på Stryket på just Valborgsmässoafton. Nej, det spelar självklart ingen som helst roll inför lördagens omgång men vi ville ändå få det sagt... 13 rätt och drygt 700.000 kronor in på Stryket för en månad sedan och fortsatt stark form på våra dagliga "rekar" - näst på tur är en fullträff även här på andelsspelen, kan vi tycka.
 

Samtliga tre Premier League-matcher går onekligen att vrida och vända på (inklusive Chelsea-Fulham) men nånstans måste man ta ställning och vi gillar Everton. Gladde oss mot Arsenal förra helgen och håller sig gott och väl vid liv i jakten på Europa. Bra truppläge. Inte lika mycket liv i Aston Villa, kommer att landa ganska precis där de ligger. Lirar utan MVP-kandidaten Grealish igen. Procenten på Everton ser ut att bli tråkigt hög - det innebär å andra sidan att många "smarta" kommer gardera. Sticker inte procenten iväg ytterligare är vi beredd att köpa överstreckningen och spika Everton.

 

Nio matcher från The Championship och en titt på oddsen i dessa matcher skvallrar om hög svårighetsgrad. I skrivande stund betalar ett enda lag under 2 gånger och det är Millwall (1,97). Det är på väg att streckas skevt på sina håll, exempelvis i Swansea-Derby. För hemmalaget blir det kval och även om placeringarna och därmed kvallottningen fortfarande kan ändras ligger huvudfokus några veckor framåt i tiden. Ingen skrämmande formrad och visst blir det intressant att kika på Derby här. Wayne Rooney har inte direkt stärkt sina tränaraktier (ingen skräll, direkt) men särskilt mycket flyt har laget heller inte haft. Seger här kan räcka för att kontraktet ska säkras och även om The Championship inte är Europas bästa serie när det handlar om "motivationsvinnare" vill vi ändå placera Derby i den kategorin på lördagen - i synnerhet då folket är på väg att ta urtrist Swansea-ställning.

Vi har två system öppnade på Stryket och ska göra ALLT för att valborgshelgen ska bli lika trevlig som för 10 år sedan… Ta plats i systemen via länkarna:

Sporttjänsten - 192 kr.
Sporttjänsten JACKPOT - 571 kr.

Lycka till och trevlig helg!
 

Sporttjänsten

Sporttjänsten

Tipstjänst