Sporttjänsten med tydlig väg mot 13
GULDRUMMET

Sporttjänsten med tydlig väg mot 13

för 1 år sedan

Veteranerna på Sporttjänsten njuter såklart av söndagens runda av Europatipset. Ganska fin form på sporttjansten.se den senaste tiden och kanske läge för 13 rätt idag?! Kolla in några av deras tankar och ta plats i systemen om det känns lovande.

--

Störst går först: svårt att blunda för söndagens båda jättederbyn. I Manchester brinner United förstås för att stoppa Citys rekordsvit på 21 raka segrar och detta derby har ju givit ett antal "ologiska" United-framgångar de senaste säsongerna. Solskjaer har nånting, så är det. Som City ser ut kommer vi ändå tryggt gå på favoriten här. Nu på morgonkvisten ligger City-procenten endast kring 60-strecket - det lär väl stiga en aning men det finns andra favoriter att fälla på denna kupong.

 

Det andra storderbyt spelas i Madrid och förutom prestigen handlar ju detta även om ruskigt viktiga poäng. Vinner Atletico hänger man av Real men vinner "storebror" är dessa hack i häl igen. Vi minns mötet i december då Real och Zidane spände musklerna och hur mycket vi än gillar Atletico och Simeone: i skarpt läge har man svårt att lugga Real. Hur som helst, detta blir stenhårt och viktigast för båda lagen är att INTE torska - det lär prägla söndagens 90 minuter och spikkrysset är en tanke...

 

Kort också om Italien där temat är tydligt för oss: favoritslakt, tack! Vi gillar faktiskt inte en enda av söndagens Serie A-favoriter. Att hacka på Milan är "standard" och det fortsätter vi med när man gästar ett svårspelat Verona. Den skräll som gillas allra bäst är dock Parma, ett Parma som inte vunnit sedan november. Sedan tränarbytet har det dock blivit ganska tydligt bättre och idag kan desperationen och nytändningen räcka en bra bit mot ett Fiorentina som fortsätter att treva och saknar ett par kuggar. Inte fel att helt skippa Fiorentina!

 

Finfin fotbollsaöndag och Europatipset gillas skarpt - vi har två system öppna och du är varmt välkommen ombord.

 

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan/spel/186574/1257461

 

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan/spel/420866/1257441
 

Sporttjänsten

Sporttjänsten

Tipstjänst