GULDRUMMET

Sporttjänsten mot 13 roliga rätt

för 1 år sedan

Europatipset ramas in av stora cupmatcher och däremellan ska en engelsk bunt lösas. Sporttjänsten gillar kupongen och lyfter fram vägvinnande tankar från olika håll - gillar du det du ser är det bara att plats i deras system enligt länkarna nedan.

 

--

 

Bayern München gäller som kupongens största favorit och jo, visst blir den bjässen tuff att fälla. Samtidigt kan vi inte blunda för det faktum att det snudd på är en “träningsmatch” som ska spelas mot Lazio. Bayern har ju 4-1 med sig och det är ingen nerv alls inför kvällen. När procenten ser ut som som den gör måste vi helt enkelt hoppas att Lazio spelar för hedern och att Bayern bara spelar av dessa 90 minuter och nöjer sig med 1-1 eller liknande? Vi måste få med krysset, så är det.

 

I The Championship gillas Sheffield Wednesday på onsdagen, passande nog. Började säsongen med sex minuspoäng men vi trodde länge att man skulle lösa det. Såg också ut att vara på väg mot nytt kontrakt - men “plötsligt” sju raka torsk och därmed akut läge. Flera av den senaste tidens förluster har kommit i svåra uppgifter och i helgen hade man serieledande Norwich på gaffeln. Bra insats som bekräftade att Wednesday sannerligen INTE kastat in handduken. Huddersfield hemma ikväll och det är en klart lämplig uppgift. Vi går på ettan!

 

Längst ner på kupongen streckas Rangers till klar favorit mot Slavia Prag - FÖR klar, hävdar vi bestämt. Visst, även vi är förtjusta i Steven Gerrards Rangers. På Europa-nivå menar vi ändå att Slavia Prag hunnit längre. Hemma i Tjeckien slaktar man vidare och denna upplaga ser INTE mycket sämre ut än den som gjorde flera kanoninsatser mot Inter, Barca och Dortmund ifjol. Slog ut Leicester jättesnyggt i förra rundan (precis som vi hade lirat) och detta är väl trots allt inte svårare. Noterbart är också att Rangers klarar sig med 0-0. Nej, vi kan absolut skippa den överstreckade Rangers-ettan här!

Trevlig kupong och vi står redo att slå till - hoppa in i något av systemen och vinn med oss på Europatipset!

Sporttjänsten - 192 kr.

Sporttjänsten Super - 480 kr.

Sporttjänsten

Sporttjänsten

Tipstjänst