Sporttjänsten staplar miljondrag
GULDRUMMET

Sporttjänsten staplar miljondrag

för 1 år sedan

18 miljoner i potten på Stryktipset även denna lördag. Förra helgen blev det urtrist favoritparad, ärligt talat - det scenariot är "uteslutet" denna lördag, menar gänget på Sporttjänsten som nyligen spelade in över 700.000 kr på sin sajt och som nu går för jättepengar. Läs uppsnacket och ta en andel om det verkar lovande.

--

Med 18 miljoner i jackpot blir det förstås givet att leta skrällarna på Stryket - och vi behöver inte direkt leta med ljus och lykta. Tvärtom, det vimlar av intressanta skrälltankar och vi lyfter här fram några av dessa:
 

8. Sassuolo-Fiorentina

Helt okej form på Sassuolo och esset Berardi kan vara tillbaka. Bäste "killern" Caputo saknas dock fortfarande och det är inte alls den Sassuolo-show som vi fick se förra sommaren och i starten av årets säsong. Tabelläget är odramatiskt och här gillar vi läget skarpt för Fiorentina. Dessa kommer fortfarande behöva några poäng till för att lösa kontraktet och här bör man se sin chans. Som vi spekulerat i tidigare har Fiorentina fått fart på målskyttet, främst via Vlahovic som fått ett hejdundrande genombrott. Ribery tillbaka jämfört med senast och överlag har Viola varit värt bättre utdelning. Fiorentina är inte bara ett roligt skrällstreck på lördagen - Fiorentina är ett spikbud till mycket kittlande procent!
 

10. Marseille-Lorient

Marseille som överstreckad storfavorit - den som inte tänker skräll är inte som oss... Visst, det ska sägas att Marseille har lagt vinterns totalkaos bakom sig. Denna klubb har kaoset i väggarna men i vintras, när träningsanläggningen stod i brand och allt möjligt hände, var det ovanligt turbulent även för att vara Marseille. Har som sagt repat sig och vi gillar Sampaoli som coach, en matchning som gjord för Gift vid första ögonkastet (där slutar det ju dock långtifrån alltid lyckligt...). Senast tog man ett litet återfall och slarvade bort segern mot Montpellier. Det kostade dessutom defensiva avstängningar på Caleta-Car och Alvaro. Lorient har alla möjligheter här. Laget såg snudd på uträknat ut kring årsskiftet men sedan kom lyftet, med segern mot PSG som självklar höjdpunkt. Har mestadels fungerat bra hela 2021 och att det sprack till klar förlust mot Lens senast sågar vi inte, det grinade emot där. Lorient är högmotiverat i bottenstriden och vi blir inte ett dugg förvånade om man löser en eller tre nyttiga poäng på Stade Vélodrome.
 

11. Bayer Leverkusen-Köln

Vi har "alltid" gillat Bayer Leverkusen och det var verkligen inget undantag i höstas. Laget forsade fram och att Havertz hade flyttat till Chelsea märktes inte ett dugg. Åkte dock på några tuffa förluster kring storhelgerna - och sedan dess har man egentligen aldrig hämtat sig. 2021 har innehållit fiaskon i Europa League och tyska cupen samt missad topp-4-chans i Bundesliga. En Europa-plats går fortfarande att lösa men det vete tusan. Fick kämpa för att slå det hopplösa Schalke och senast var det trist i 0-0 mot Hoffenheim. Här hemma har man bränt gång på gång och visst har Köln alla möjligheter i lördagens derby. Köln är hårt pressat i botten efter åtta raka utan seger. Vi är dock mycket bestämda när vi slår fast att formen INTE är så dålig. Bra prestationer mot Wolfsburg (0-1) och Dortmund (2-2) nyligen - och förra helgen sved 2-3 mot Mainz rejält, där hade man otur. Hittar inte Leverkusen nya växlar på lördagen stinker detta favoritfall.

 

Även i övrigt vimlar det av läckra procent och att det ska bli samma favoritparad som förra helgen... NEJ. Vi kommer i alla fall strecka för miljonerna, kan vi lova. Två system öppna - hoppa gärna på!

Sporttjänsten - 192 kr.
Sporttjänsten JACKPOT - 571 kr.

Vi har andelar öppnade till det mesta på helgens roliga utbud - stort lycka till, hur som helst!

Sporttjänsten

Sporttjänsten

Tipstjänst