Sporttjänsten vädrar skrällar
GULDRUMMET

Sporttjänsten vädrar skrällar

för 1 år sedan

Europatipset lever upp till sitt namn på onsdagen: en spännande rundresa i de största länderna. Det passar Sporttjänsten klockrent och här bjussar de på några av kvällens viktigaste tankar.

--

En av kvällens största favoriter heter Milan - ni som känner oss förstår att vi inte ens tänker tanken på favoritspik. Insatsen mot Roma i söndags var överraskande bra, den såg vi inte riktigt komma ärligt talat. Samtidigt var Roma en besvikelse och dessutom blev det ju dyrköpt för Milan. Ingen Zlatan ikväll och heller ingen Calhanoglu, vars fasta-fot hade varit extra bra att ha i Zlatans frånvaro. Ställs mot ett Udinese som av tradition är ett "häxmotstånd" för Milan och som fortsätter att spela bra fotboll. Har jobbat sig bort från bottenstriden och då ska det ändå sägas att Udinese är det lag i hela Serie A som haft mest "otur", sett till expected-statistiken. Vi räknar med att detta kommer se ut som en ganska jämn fotbollsmatch och självklart kommer vi jobba skräll.

 

En annan favorit vi gärna fäller är Leipzig i cupkvarten mot Wolfsburg. Vi är ganska förtjusta i Leipzig men man tvingades till rejäl urladdning mot Gladbach i helgen och Bundesliga-läget är spännande, bara två poäng bakom Bayern. Dessutom retur mot Liverpool nästa vecka. Kommer inte "rotera bort" kvällens match men nej, vi tror knappast på något sprudlande Leipzig. Då blir det svårt att vinna mot ett Wolfsburg som slutat släppa in mål. ÅTTA raka hållna nollor och det är bara att lyfta på hatten. Det senaste lag att göra mål på Wolfsburg var faktiskt Leipzig, i mitten av januari. 2-2 den gången och visst gör Wolfsburg match även av detta.

 

Udinese och Wolfsburg är alltså ett par av skrällbuden - och fler finns... Vi slipar på systemen fram tills spelstopp och detta blir ganska precis hur spännande som helst! Hoppa in i våra system på studs:

 

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan/spel/178616/1245477

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan/spel/422404/1245460

Sporttjänsten

Sporttjänsten

Tipstjänst