GULDRUMMET

Sporttjänstens tre nycklar på Stryket

för 1 år sedan

Stryktipset ligger för dörren igen och jodå, det är lätt att se potentialen den här gången också... Sporttjänsten börjar samla ihop till fullträff och släpper här tre av lördagens viktigaste tankar.

--

Nej, vi tror självklart inte på någon "great escape" av West Bromwich. Åtta poäng och två lag att passera med bara tio omgångar, dessutom med gott om tuffa uppgifter kvar. Man är helt enkelt för svagt för Premier League och vi har egentligen aldrig trott någonting annat. Nu är det ändå läge att berömma: West Brom har INTE lagt sig ner och kastat in handduken. Senast var det urtråkigt mot Newcastle men det blev i alla fall en pinne. Är rätt svårt att göra mål på laget just nu och när man på lördagen gästar ett kallt Crystal Palace kan man gilla sina skrällchanser. Crystal Palace sliter med lång skadelista (även om Zaha comebackade senast) och ser inte alls kul ut. Förutom rånet mot Brighton nyligen är man segerlöst på de sex senaste och särskilt många segrar till tror vi faktiskt inte att det blir. Till rådande procent blir skrälltvåan definitivt vårt första streck!

 

Birmingham är ett lag vi "dissat" från start och där har vi fått rätt: den klassiska klubben är hårt pressad i bottenstriden av The Championship och kan mycket väl åka ur. På lördagen kommer vi dock att gilla spikettan. Det har blivit lite bättre och i förra hemmamatchen bröt man sin alldeles gräsliga hemmasvit - det är nog med lite större trygghet man nu kliver ut på St. Andrews. Efter detta väntar ett jättesvårt schema och att nu slå Bristol City är av ruskigt stor vikt. För Bristol är läget inte lika skarpt och det har börjat märkas. Sprattlade nyligen till med några skrällar men har sedan börjat torska igen: åtta förluster på de tio senaste. Har haft det rörigt och vi har svårt, svårt att se Bristol City tända till nämnvärt framöver. Nej, läge att gå på Birmingham här.

 

Avslutningsvis blir det givet att dissa storfavoriten Hull hemma mot Oxford i kupongens enda match från League One. Hull toppar tabellen och vi fortsätter att tycka att det är ganska märkligt. I veckan man vann seriefinalen borta mot Peterborough. Starkt såklart men det hade knappast blivit seger om man inte blivit 11 mot 10 redan innan paus. Segrarna dessförinnan kom på enklast möjliga schema. Lurigare emot på lördagen, mot ett Oxford som gjort gott om bra insatser mot toppmotstånd (exempelvis 1-1 mot Hull i december) och som lever i jakten på topp-6. Folket är på väg mot en väldigt grov överstreckning här - skrällvärdet är ruskigt lockande.

 

Vi har två system öppna och är duktigt sugna på att slå till… Häng gärna med!

 

Sporttjänsten Super - 1604 kr.

Sporttjänsten - 192 kr.

PS.

 

Jobbet med jackpotomgången av Europatipset är förstås också igång…

Sporttjänsten

Sporttjänsten

Tipstjänst