GULDRUMMET

Stark feeling när Umeåmaffian går för 17 miljoner

för 1 år sedan

Bottenutdelning på Stryktipset två helger i rad men nu får det vara nog, eller hur?! På lördagen "måste" 13 rätt betala rejäla pengar: dels är det 17 miljoner i potten och jätteomsättning på gång, dels ser kupongen härligt lurig ut! Här bränner populära Umeåmaffian av några av sina miljontankar.

--

Inget ont om West Ham, tvärtom. Laget har börjat strålande bra och rullar vidare på fjolårets succé. När laget streckas till ca 80 procent på Stryket vet man ändå att kupongen är SVÅR. Det är onekligen så att folket spikar West Ham litegrann "i brist på annat", för riktigt så här stort ska favoritskapet givetvis inte vara hemma mot ett Crystal Palace.
 

Vad ska man spika istället då? Det är lite samma sak med Leicester borta mot Norwich: även Leicesters procent är överdriven. Här kan vi ändå köpa spiken. Norwich sågas inte efter totalt 0-8 mot bjässarna men jo, lite oroväckande ändå. Pukki längst fram, det går vi inte längre igång på. Taskig tajming här mot ett retat Leicester. Riktigt bottennapp mot West Ham, samtidigt som dessa var riktigt bra. Leicester har överlag varit starka på att studsa tillbaka efter snedstegen de senaste säsongerna och trots minusläget i truppen (Perez avstängd nu dessutom) ställer man ut en elva som gott och väl ska hantera detta bottenmotstånd. Stark feeling för Leicester här och spiken funkar.
 

I The Championship gäller Fulham som den största favoriten, knappast för sista gången denna säsong. Tidig serieledning och överkvalificerade Mitrovic och supertalang Carvalho rejält igång direkt. Dagens uppgift går dock att beskriva som den tuffaste hittills. Stoke har varit något av en konstant besvikelse de senaste säsongerna - därför känns höstens kanonstart värd att ta fasta på. Stabilt intryck och med spelare som Allen och Clucas centralt lär det fortsätta att fungera bra. Nej, vi vill inte spika emot Stoke till dessa procent.
 

Vi väljer hellre spiktvåan i Hull-Bournemouth, även om Bournemouths procent också är hög (på den här typen av kupongen måste man acceptera några överdrivna procent, annars gör man Stryktips-livet väldigt svårt för sig). Bournemouth är en annan ex-Premier League-klubb som kan drömma realistiskt om en återkomst. Har kommit igång bra med raden 2-2-0, där segrarna kommit i bortaspelet. Gamle Liverpool-talangen Solanke är het och överlag känns Bournemouth rätt fräscht. Nykomlingen Hull har däremot hamnat besvärligt till direkt. Vann premiären men tre raka torsk sedan dess. Här hemma har man bränt mot QPR och Derby och inte ens gjort mål. Det var rörigt värre i denna klubb häromåret och att man förra säsongen löste uppflyttning från League One kändes överraskande. Har inte värvat spännande alls och vi håller Hull som ett av seriens tydligaste bottengäng. Tredje raka hemmaförlusten för Hull, tredje raka bortasegern för Bournemouth!

Några ord om Liverpool-Chelsea vore kanske också på sin plats. Vi sitter gärna kvar med helgardering i kvällsmatchen, så är det. Perfekt start för båda lagen och vi konstaterar att det är landslagsuppehåll efter denna runda - det vore väl helt okej för båda lagen att kryssa och hålla sig obesegrade över uppehållet? Vi anar det och tror inte på någon sprudlande match. Krysset vårt första streck men som sagt, gärna 1X2,

--

Det var några av tankarna - vi slipar till ytterligare i jakten på 17 miljoner och står redo att lämna in en bunt vassa system strax före klockan 16! Här är vårt utbud idag:

Umeåmaffians Gudfader - 725 kronor. (26244 rader vid fullt system!)
Umeåmaffians Lyxlirare - 2100 kr. (Två andelar kvar lördag morgon)
Umeåmaffians Jackpotboss - 635 kr.
Umeåmaffians 13 rätt för 500 - 500 kr.
Umeåmaffians Åtta Helgarderade - 602 kr.

Umeåmaffians Ramstarka - 360 kr. (Reducerat system)
Umeåmaffians Storstryk - 385 kr.

Nu löser vi detta - lycka till!

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert