Stor jackpot på Europatipset ikväll
GULDRUMMET

Stor jackpot på Europatipset ikväll

för 5 månader sedan

Det blev “enkelt” på Europatipset i söndags - därmed har vi hela 4.500.000 kronor i jackpot ikväll! Champions League inleder och många spikar City och Liverpool rakt av… Kul kupong och som vanligt ger Andelstorget och Umeåmaffian här sin syn på kupongen!

--

BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Av de två storfavoriterna i Champions League går Liverpool klart före Manchester City. Vi har helt annan respekt för Atletico Madrid än för Benfica. Ett betydligt mustigare spikbud är Portsmouth. Efter flera missräkningar innan uppehållet har man i praktiken bränt sina broar i jakten på topp-6 men två matcher tillgodo ska trots allt noteras. En sista push?! För Bolton är det definitivt kört och på sistone har det inte varit någonting extra. Gick en tuff match mot Wigan i helgen, samtidigt som Pompey vilade - det bör vara en faktor. I en match som knappast ska behöva sluta oavgjort kittlar Portsmouths låga procent och denna spik ger verkligen ett försprång!

Andelstorget: Vi kommer inte “konstla” till det denna Champions League kväll då vi tror både Liverpool och Manchester City vinner. Det behöver inte bli några större siffror men båda respektive motståndare kommer ha mycket respekt och ligga lågt för att försöka få mötet levande över två matcher. Benfica var duktigt utspelade mot Ajax i förra rundan och nu är motståndet klart tuffare. City har efter en tyngre period börjat trampa igång igen och att Atletico lyckades stå emot United tar vi inte för hårt på då spanjorerna är klart sämre denna säsong.
 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Vi tyckte att Luton var för stor favorit i helgen och det visade sig vara en klok analys. Fick slita för att rädda en poäng hemma mot Millwall. Ikväll tycker vi återigen att skrällgänget streckas för hårt. Peterboroughs prognos i bottenstriden är nattsvart och man kommer ryka. 0-4 mot Middlesbrough i helgen var inte den omstart laget behövde. Visade ju dock gott gry innan uppehållet, ett par skrällresultat, och här är det inte mycket att spara på: "bara att köra"! Är Luton tillräckligt stadigt för att hantera den småläskiga utmaningen? Vi tvivlar och gillar procenten på favoritfall skarpt. Kupongens jättefavorit kommer också garderas: Wigan hackar en aning och förtjänar inte sina 85 procent.

Andelstorget: En favorit vi däremot garderar är Luton som ser ut att bli för hårt streckade. En match dom normalt ska vinna men över 70% lockar inte trots att Peterborough är riktigt dåliga för stunden. Krysset ska vi ha med. I övrigt är det givet att ha med “finspelande” Swansea som inte är mycket sämre än Millwall och absolut har goda chanser till alla tre poäng till smaskiga 22% i nuläget.  

--

Bara att rulla in i butiken HÄR och hoppa in där det passar - mot miljonerna!

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert