GULDRUMMET

Stryket med Arash

för 1 år sedan

Arash klev nyligen in som spelläggare i vårt gäng och har snabbt blivit populär. Här får han chansen att lufta sina tankar inför Stryktipset - tycker du att det verkar lovande är det bara att hoppa in i hans system.

--

Tjenare. Jag kommer skriva om tre drag som jag lär spika på Stryket om det inte kommer in jobbig info och om inte procenten blir för hög.

 

3. Sheffield United-SOUTHAMPTON

Southampton har kraschat men man har haft många svåra matcher under 2021, det tycker jag att man bör säga. Jag tycker att man är alldeles för bra för att behöva kriga i botten och nu tar man chansen. Sheffield United skrällde i veckan men borde vara slitet och läget är hopplöst. Jag minns förra mötet då Southampton var överlägset och jag har stark feeling för bortaspiken!

 

12. BARNSLEY-Birmingham

Redan förra säsongen fick jag tips om att Barnsley var bättre än vad många trodde och till slut grejade man nytt kontrakt. Den här säsongen har jag haft ett extra öga på laget och nu är Barnsley stekhett. Har vunnit sex raka och kan fixa en kvalplats. Jag håller en extra tumme för det! Möter ett Birmingham som krigar på i botten. Har bara gjort 26 mål på 34 matcher och poängen på sistone har kommit i klart enklare matcher än detta. Jag tycker att Barnsley är en stabil spik.

 

13. Preston-BOURNEMOUTH

Jag tyckte mycket om Bournemouth när man var i Premier League och blev lite ledsen när det blev nedflyttning i somras. Hade det urjobbigt efter corona-uppehållet. Det kan dock bli comeback till Premier League direkt. Har kommit igen bra efter tränarbyte och nu går jag på tredje raka segern. Preston kommer bli kvar i mitten och även om jag vet att "motivationsvinnare" är farligt i The Championship tycker jag att Bournemouths hetare segerbehov ska märkas.

 

Ser också att Brentford-Rotherham lottas med 12-2-2 så den spiken är förstås också aktuell.

 

Jag har två rätt tunga system öppnade. Inte så många andelar så det blir en riktigt bra peng på varje andel om jag hittar 13 rätt.

 

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan/spel/850414/1252773
 

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan/spel/853795/1252789

 

Hela vägen nu!