Stryktipset 10 miljoner jackpot
GULDRUMMET

Stryktipset 10 miljoner jackpot

för 2 veckor sedan

Det blev en specialomgång på Stryket förra helgen, i och med drottningens död. 13 rätt landade på bottenutdelning och nu är vårt gäng extra suget denna lördag: 100 procent England på kupongen och 10 miljoner kronor i jackpot! Umeåmaffian ska följa upp miljonvinsten från för två veckor sedan och Andelstorgets redaktion laddar också extra. Här bjuds vi på några vinnande tankar.

--


BÄSTA SPIKEN?
 

Umeåmaffian: Vi är beredda att lita mycket på Newcastle och Alexander Isak. Har haft ett svårt schema men nu är det Bournemouth hemma och det håller vi rent krasst som hela säsongens bästa segerchans. Vi tackar Bournemouth för skrällen mot Nottingham, den bidrog till vår miljonvinst - men nej, inte här. Sedan går vi gärna emot Preston igen. Ett extremt målsnålt lag som bara torskat en match men spets saknas framåt och nu väntar ett Sheffield United som går urstarkt. Fel typ av uppgift för Preston vill vi mena: "knappt men klart" för Sheffield United är vår solklara tanke.

Andelstorget: “Boro" var en av förhandsfavoriterna i Championship inför säsongen men hittills har det gått rejält troll i maskineriet. Endast nio inspelade poäng hittills och främst är det att laget har släppt in alldeles för mycket mål sett vill vad borde. Detta är något som bör jämna ut sig över tid och laget har faktiskt gjort ett par riktigt bra spelmässiga insatser mot bra lag i denna serie. Nu har man en bra chans att få upp självförtroendet igen när möter Rotherham hemma. Detta Rotherham har fått en fin start men överpresterar troligen istället. Nej Boro är bara bättre och en spik runt 60% tycker vi är givet spelvärde.
 

BÄSTA SKRÄLLEN?
 

Umeåmaffian: Det finns några tidiga krislag i The Championship. Vi tänker framförallt på West Bromwich men även Coventry och på lördagen ser den duon ut att dissas av folket. Det blir högintressanta streck till förhoppningsvis låga procent. Coventry kanske rentav borde få plats under "Bästa spiken" istället. Ett annat problemlag är Middlesbrough. Rotherham hemma ser ut som en vettig uppgift men det har varit väldigt svängigt kring Boro och så sent som i veckan sprack defensiven. På sikt kommer Boro klättra men att lita på laget som klar favorit här, mot välmående motstånd? Nej, vi hittar definitivt fräschare spikar. Skrälljobbet med Rotherham längst ner på kupongen kan verkligen betala sig.

Andelstorget:  På skrällsidan finns det mycket “göttigt” denna vecka och vi kommer till exempel gardera Tottenham som det hackar rejält för spelmässigt. När trion/fyran där framme inte funkar så tenderar “Spurs” att falla ihop rejält. När ska Son göra mål? Ska Kulusevski starta igen? Frågorna många i det lägret för stunden och även om Leicester är klart svagare denna säsong kan man nog ställa till något här. Krysset givet hos oss åtminstone förutom favoritettan. I övrigt gillar vi som vanligt WBA som måste få utdelning snart på sitt fina spel, detta kunde varit en seriefinal mer eller mindre om normal utdelning för bortalaget. Riktigt öppen på förhand och vi streckar från höger till vänster!

 

Andelar i alla prisklasser på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till i helgen
/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert