GULDRUMMET

Stryktipset 12 miljoner jackpot

för 5 månader sedan

Helengelsk bong på Stryktipset denna helg och vi laddade upp med en storvinst inne i butiken igår. Gotthörnans Stora reducerade fick med sig nästan en halv miljon. Det tar vi med oss till denna omgång. Vi har synat omgången i sömmarna och i vanlig ordning lämnat våra bästa drag och spikar:


BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Storfavoriterna Fulham och Boro ser bra ut men ett lite roligare val är Sheffield United. Visst, det är bara att lyfta på hatten för Derby som verkligen visar moral. Bestraffades ju tidigt med hela 21 minuspoäng och det hade knäckt de flesta - men Derby börjar ju snudd på få kontakt... "Bara" 11 poäng upp. Fel motstånd här dock. Sheffield United har också knutit näven efter den usla starten. Avslutade 2021 klockrent och går för topp-6. Notera att man har flera matcher tillgodo och kommer klättra. Vi är trygga med att Sheffield United gjort sig redo för årets första ligamatch och då är segerchansen fin!

 

Andelstorget: Vi tror att Fulham är alldeles för bra för ett relativt svagt Bristol City. 7-0 vann Fulham med i ligan senast och nu har maskinen trummat igång igen efter en trög period. Säkraste spiken på kupongen. I övrigt tror vi att Everton är mogna för att vinna nu, långa uppehåll mellan matcher och skador/sjukdom har stört rytmen rejält men nu ser det helt ok ut igen truppmässigt. Norwich är alldeles för dåliga för Premier League. 

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Precis när vi började skriva om Burnley kom beskedet att den lottas - störande! Det finns ju dock förstås annat att välja på och här plockar vi Norwich, hör och häpna. Givetvis en vettig chans för Everton men det finns andra favoriter vi gillar bättre och då kan vi kosta på oss skrälljobbet här. Pinsam formrad på Norwich men det ska ändå flikas in att det varit supersvårt schema länge nu. Everton väntas lyfta med spelare på väg tillbaka men man har sannerligen mycket att bevisa. Känns inte som något bra klimat under Benitez och att nu bara gå ut och vinna mot ett äregirigt Norwich... Nja, övertygade är vi inte och då procenten på Everton dessutom lär sticka iväg en del streckar vi "usla" Norwich!

 

Andelstorget: Vi har underskattat Southampton hela säsongen men laget klarar sig bra med unga hungriga spelare kan man nog slå fast nu. 4-1 seger i veckan mot ett lag man normalt ska slita emot är ren styrkeprestation. Wolves är solida men blir högt streckade nu på grund av vinsten mot United senast, det var ett svagt United ska tilläggas och vi drar ej för stora växlar av det. Tvåan given på vår kupong men vi streckar nog allt. I övrigt kan det väl inte klassas som skräll men Aston Villa med ett riktigt fint truppbygge har goda chanser att få revansch mot Manchester United denna gång.

 

12 miljoner i potten denna rundan och andelarna i sin helhet hittar du via länken: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert