Stryktipset 14.000.000 kr jackpot!
GULDRUMMET

Stryktipset 14.000.000 kr jackpot!

för 6 månader sedan

Landslagsfotbollen är slut för denna gången och tyvärr som ni alla vet blev det ett olyckligt slut för Sverige denna gången. Vi ger oss aldrig dock utan siktar framåt där vi har en spännande trupp framledes! Ligafotbollen tillbaka och det med besked. Hela 14 miljoner i 13-rättspotten på Stryktipset gör det extra kul denna helg!


BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Vi brukar inte lita på Manchester United i första taget men på lördagen tycker vi faktiskt att det är starkt läge. Har nu bara Premier League-spurten kvar att foka på och dessutom är VM-kvalet ju avslutat för inte minst Ronaldo och Bruno Fernandes, som nu återvänder som vinnare. Ska United lösa topp-4 krävs en rejäl vårforcering. Leicester har trivts bra mot United på senare år men ingen skrälldoft alls denna gång. Ligger ju segt till i ligan och Conference League är huvudfokus nu: PSV till veckan. Fortsatta skadebekymmer, främst Vardy förstås, och vi vädrar ingen särskilt farlig Leicester-prestation denna gång. Manchester United ett bra spikval om inte procenten rusar iväg! Manchester City en urstark spik i övrigt.

 

Andelstorget: ”Tyvärr” blir ju Manchester City en tråkig spik denna vecka men Burnley har eventuellt viktiga Mee borta och City är värsta tänkbara motståndare. 32-1 i målskillnad senaste nio mötena till Peps gäng. Nej denna vinner City bekvämt. Spikar man storis så får man vara lite djärvare på annat håll och vi på Andelstorget ger ej upp Aston Villa i första taget. Wolves har presterat sämre på slutet, vi ”chansar” förmodligen med spik på Gerrards bortalag.

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Var skall detta sluta för Luton..? Ligger nu trea i tabellen och det är bara att lyfta på hatten. Vi måste ändå kalla placeringen något smickrande och på lördagen konstaterar vi att procenten blir alldeles för hög när Luton gästas av Millwall. Jättefin forcering av dessa och vi rekade laget när man nyligen stoppades Huddersfields supersvit. Torsk borta mot svåra Stoke innan vilan men Millwall lever gott och väl i topp-6-racet. Det är ju faktiskt inte mer än sex poäng upp till Luton. Här tror vi inte att Millwall torskar och X2 kittlar kraftigt till aktuell procent! Vi stormvarnar även för Brentford, mot ett Chelsea med Champions League on their mind.

 

Andelstorget: På skrällfonten finns en hel del gottigt denna omgång. Krysset i Häcken - AIK bland annat känns vettigt i en premiär där båda lagen nog mest av allt inte vill torska. Chelsea har gått som tåget sen kriget i Ukraina drog igång och ägarens finanser frös. Vi minns dock detta möte i början på säsongen där Brentford pressade Chelsea rejält. Krysset kommer vi ha med även här.

 

Andelar hittas på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till i helgen
/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert