Stryktipset 7 miljoner jackpot
GULDRUMMET

Stryktipset 7 miljoner jackpot

för 3 veckor sedan

Härlig runda med slutet av Nations League kryddat med några matcher från Svenska division ett. Liten jackpot dessutom och det förväntas ligga dryga 7 miljoner i 13-rättspotten.

 

Andelstorget och Umeåmaffian har god känsla inför omgången och vår kompanjon Gotthörnan spelade in 450.000 kr i söndags så “formen” lyser i butiken.

 

BÄSTA SPIKEN?
 

Umeåmaffian: Fyra mer eller mindre klara landslagsfavoriter inleder kupongen. Av dessa gillar vi England bäst som spik, mot ett Italien som måste kallas B-betonat. Knappt en spelare från förra sommaren guldelva i EM är med. Englands avslutning mot Tyskland var fin och här, förhoppningsvis med Grealish från start, tar man betalt och får liten revansch från EM-finalen. Även läge att spika ett segersuget Tyskland medan ett äregirigt Turkiet är för bra för Luxemburg.

 

Andelstorget: England torskade mot Ungern vilket är ett klart underbetyg. Följde sedan upp med ett kryss mot starka Tyskland via en sen straff. Dags för Southgate att lösa en vinst nu? Mot ett Italien utan en handfull nyckelspelare och rejält rotation här under Nations League bör chansen vara god. England klart bättre och även om man bara får spela inför drygt 3000 drygt bör man vinna oftare än varannan här. Fin spik till runt 50% således. I övrigt kommer vi spika Skottland som ska vara knapp favorit borta mot Irland i vårt tycke. Gilmour och McTominay vilade sist men är tillbaka nu. Då körde man över Armenien och spelade riktigt bra fotboll. Irland misslyckades att vinna mot ett roterande Ukraina och hemmanationen är lite på dekis. Skottland till runt 30% känns kul!
 

BÄSTA SKRÄLLEN?
 

Umeåmaffian: I Spanien håller man igång än och nu ska Girona och Tenerife göra upp om en biljett till La Liga. Girona inleder hemma och förväntas koppla greppet - men nja. Tenrife slog ut Las Palmas i derbyt i förra rundan och hade fin koll. I serien hade man bäst bortasiffror av samtliga lag och vann båda mötena mot Girona. För Girona var det mer turligt i semin, levde väldigt farligt mot Eibar. Gamle Stuani avgjorde till slut och är en grym målskytt men han räcker inte för att motivera Gironas tydliga favoritskap här. Vi jobbar Tenerife. Holland kommer garderas på ett par system, ett gissningsvis revanschsuget Polen blir lite väl nonchalerat och någon av de stora favoriterna måste ju jobbas bort.

 

Andelstorget: På skrällsidan tittar vi åt division ett fotbollen och vi gillar båda bortalagen i match 12 och 13. Tvååker är inte mycket sämre än Falkenberg utan snarare är det väldigt jämna lag. Falkenberg får inte alls till jämnheten som behövs för att kunna klättra uppåt i seriesystemet igen. Ljungskile blir också en favorit som blir lite för stor och lever mycket på att målvakten varit ruskigt bra hittills. Ängelholm har helt klart kvalité att hota här! Båda skrälltvåorna kommer med på våra kuponger.

 

Ni hittar våra andelar på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till i helgen
/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert