Stryktipset jackpot påskhelgen
GULDRUMMET

Stryktipset jackpot påskhelgen

för 5 månader sedan

Vi på Andelstorget önskar så klart alla våra kära medlemmar glad påsk och njut rejält i helgen. Vi själva fokuserar mycket på Stryktipset som denna helg har 11 miljoner i jackpot. Denna helg mer likt ett Europatips med matcher från olika ligor på bongen. Dock bara kända lag från toppligorna!

 

BÄSTA SPIKEN?

 

Umeåmaffian: Underbar påskkupong! Vi är trygga med Serie A-dubbeln Juventus och Fiorentina. Bra insats av Juve senast och även om den extremt tuffa torsken mot Inter kostade den realistiska chansen att utmana om titeln gillar vi statusen och räknar med en stark Juve-spurt. Har vunnit elva gånger i rad mot Bologna och här kommer tolfte raka. Fiorentina jagar Europa och segern mot Napoli senast var riktigt vass. Nyttigt med tre gjorda mål och tre olika målskyttar - har ju annars slitit med målskyttet sedan Vlahovic lämnade. Hemmamatch mot ett trist, iskallt Venezia nu och då kan det gott räcka med ett mål framåt för att vinna. Denna favoritduo lägger en trygg grund i jakten på 13 rätt.

 

Andelstorget: Det finns som vanligt alltid ett par starka storfavoriter och ett gäng klart svagare. Vi går rakt ut på Manchester United denna helg som har kniven mot strupen. En trea mot absoluta bottenlagen Norwich är tvunget för att haka på Tottenham i kampen om den åtråvärda fjärdeplatsen. Vi tror man löser det hemma! Även Fiorentina ser vi som en stark hemmafavorit, laget har sedan tappet av Vlahovic visat att det fanns rejält med kvalité bakom honom. Slog senast Napoli borta vilket imponerar stort på oss. Venezia blir en munsbit för “Viola”!

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

 

Umeåmaffian: Mer Italien. Lazio kommer från storseger, kryddat med Immobile-hattrick, men prestationerna har pendlat hela säsongen och laget lämnar inga garantier. Torino gör det bra mot topplagen hela tiden och står redo att utmana. Vi flaggar även för Getafe, för visst är det baksmälla hos Villarreal efter Bayern-bragden?! Det ska även noteras att Villarreal har derby mot Valencia redan på tisdag. Ett antal riktigt bleka ligaprestationer av Villarreal på sistone och här gillar vi läget för Getafe till tre poäng och ett jättekliv mot kontraktet.


Andelstorget: På skrällsidan ser vi att Getafe har goda möjligheter att lugga Villarreal som brände mycket krut för att slå ut den tyska giganten Bayern München. Det har visat sig hela säsongen att Villarreals framsteg i Champions League har kostat i ligan där laget “bara” är sjua. Getafe är ett tufft hemmalag som sällan förlorar och Villarreal är rent svagt borta med endast tre segrar på femton matcher denna säsongen. Vi går rakt ut på 1X!

 

Andelar som vanligt på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till och glad påsk
/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert