GULDRUMMET

Stryktipset Jackpot V.33

för 1 år sedan

Härlig jackpot denna helg med enbart Engelsk fotboll på bongen. Luktar rejäl omsättning och 15 miljoner är uppskattat ligga i 13-rättspotten.

 

13 rätt igår på Europatipset så det bygger vi vidare på - kolla in några vassa tankar från några av våra mest populära spelläggare!

 

--

Bästa spiken?

Andelstorget: Då omgången är utformad som så att Manchester City “omöjligt” bränner hemma mot Norwich så får man leta minst en lite mer chansartad spik. Brentford tyckte vi såg riktigt solida ut mot Arsenal och Crystal Palace precis raka motsatsen mot Chelsea. Ny tränare i Crystal Palace och en svag virrig trupp tycker vi. Brentford är mer harmoniska och har en färdig spelplan. Blir nog hyfsat jämnt denna men vi håller Brentford som knapp favorit. Kul spik till drygt 30%!

 

Ricky: Ricky spelar denna vecka sin jackpotandel för att få lite mer slagkraft. Derby är nästan i ruiner denna säsong, man har en extremt tunn trupp och kommer få slåss med näbbar och klor för att klara nytt kontrakt. Den gode Wayne Rooney löste trots allt en oväntad vinst senast mot Hull men håller jag ändå “Boro” som gjorde en bra match sist som knapp favorit och det är en färgstark spik till 36%.

 

Umeåmaffian: Det är väl bara 12 matcher att lösa denna gång, ärligt talat. Går inte riktigt att hitta en större Premier League-favorit än Manchester City hemma mot Norwich och vi slösar inga streck där, City spikas på allt. Sedan lutar vi åt att även spika West Bromwich på det mesta. Har "landat mjukt" i The Championship och kickstartat säsongen. Inte oväntat, har åkt upp och ner förut och det är en vass trupp man sitter på. Fin start även för Blackburn men nja, här snackar vi ändå om ett klart mer begränsat lag. Har haft en del marginaler med sig och inte varit jättekul. Fortfarande tycker vi att man kan ställa sig frågan vem som ska göra målen: Armstrong var mäktig med 28 mål ifjol men har ju gått till Premier League. När motståndet heter West Brom är det förlustdags för Blackburn.

 

Bästa skrällen? 

 

Andelstorget: Såg Aston Villas premiär och det var hav av ytor bakåt. Nykomlingen Watford hotade ständigt och kunde faktiskt gjort ännu fler mål. Nu saknas Watkins och ett par spelare till. Newcastle var inte alls dåliga i premiären utan det var faktiskt jämnt trots att man släppte hela 4 (!) mål. Saint Maximin och Wilson kommer hota flesta lagen i ligan och nu är Newcastle endast spelad till 16% är den given på vår kupong.

 

Ricky: Stoke har inlett bra denna säsong med sju poäng inspelade på tre matcher. Truppen är såpass bra att man ska kunna hota om platserna i toppen och nog ska laget vara klara favoriter här. Dock är Championsship såpass jämn serie att väldigt få lag är “chanslösa” och trots att Nottingham kommer med två raka torsk finns det tillräcklig klass i truppen för att vinna här en bra dag. 12% är löjligt lågt och ett måste på kupongen.

 

Umeåmaffian: Brighton vände och vann i premiären. En väldigt skön start med tanke på hur det såg ut ifjol, då man ju brände massor och hade ofantliga problem att avgöra matcher. Nu har det blivit en "sanning" att Brighton kommer få bättre utdelning denna säsong och yes, det tror vi också. I rollen som tydlig favorit är vi dock inte jättepeppade på att lita på laget: brände mest hela tiden förra säsongen. Möter ett Watford som fick en drömstart mot Aston Villa och som knappast räds denna uppgift. Var tappert och effektivt förra helgen - låter som ett bra recept även mot Brighton... Nej, ingen Brighton-spik för oss!

 

--

 

Bara att dundra rakt in i systemet enligt länkarna nedan - allt från 51 till 3066 kronor erbjuds!

 

Andelstorgets Mastodont (NYPREMIÄR) - 3066 kr.
Umeåmaffians Lyxlirare - 2100 kr.

Umeåmaffians Gudfader (PREMIÄR) -  725 kr.
Umeåmaffians Jackpotboss - 635 kr.

Umeåmaffians Åtta Helgarderade - 602 kr.

Andelstorgets Skandal - 536 kr.

Umeåmaffians Storstryk - 385 kr.

Umeåmaffians Ramstarka - 360 kr.

Andelstorgets Jackpotspecial - 330 kr.

Rickys Spelvärda Jackpot - 286 kr.

Andelstorgets Femtiolapp - 51 kr.


Först en fredag med PSG och Leipzig i farten - både TOPPTIPSET och BOMBEN lockar. Nu kör vi superhelg!

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert