Stryktipset landskamper V.22
GULDRUMMET

Stryktipset landskamper V.22

för 1 månad sedan

Allsvenskan och Superettan vilar och istället är det landslagsfotbollen och division ett som utgör helgens kupong. Inte emot oss på något sätt som tycker oss ha bra koll på båda delarna. Här får ni helgens bästa drag från våra experter: 

 

BÄSTA SPIKEN?
 

Umeåmaffian: Sandviken-Gefle är ett hett derby. Det fanns en tid då Gefle spelade i Allsvenskan medan Sandviken verkligen harvade men nu är styrkeförhållandet ett annat. Sandviken gasar mot Superettan och den här säsongen tror vi verkligen att man lyckas. Har redan gjort ett litet ryck och då har det ändå INTE andats toppform. Har ändå vunnit det mesta, mycket tack vare Mohammed Naeem som är en otrolig målskytt på nivån, och feelingen är att Sandviken kommer växa ytterligare. Gefle ser bättre ut än på senare år men nu kliver man in i derbyt med fallande formkurva. Stark chans Sandviken och vi spikar gärna. England en urstark vinnare och även Las Palmas gillas.

Andelstorget: England ska normalt bara göra “mos” av Ungern som bör bli slagpåsen i denna gruppen. England verkligen bra för stunden och många spelare vill nu visa att man ska vara med i VM i vinter. Stark spik. I övrigt tror vi Falkenberg som börjat få upp flåset bara är för starka för svaga Åtvidaberg som bara tagit 1 poäng av 15 möjliga hemma på Kopparvallen denna säsong. Falkenberg har ett gäng spelare som hade kunnat spela serien över och det har inte Åtvid. Vi spikar gladeligen Falkenberg runt 50%!

 

BÄSTA SKRÄLLEN?
 

Umeåmaffian: Finland som klar favorit mot Bosnien är kallt. Vår prognos säger att Finland litegrann har "lekt färdigt" efter några ovanligt starka år, som kröntes av EM-spel förra sommaren. Vi räknar med att man faller tillbaka. Bosnien har slitit mot Finland i de senaste kvalen men vet vad som väntar och kommer med sina stjärnor. Är ett klart mer begåvat lag och vi gillar tvåan skarpt. Tuff spikidé som ger ett försprång! Täbys låga procent är också skön: Motalas snygga hemmasvit ska tas med en nypa salt och "kan inte" växa särskilt mycket längre. Här kan bakslaget komma och då stiger utdelningen - och då är vi definitivt med!

 

Andelstorget: På skrällsidan vill vi åtminstone ha med krysset i derbyt Vasalund - FC STHLM. Hemmalaget är det mer stabila och resultaten senaste tiden går inte av för hackor. Tre raka nollor kan man stoltsera med för stunden men här tycker vi det blir alldeles för stort favoritskap. STHLM besitter en hel del kunnande och bör kunna göra match av detta. Vi plockar så många tecken som plånboken tillåter.


Andelar i prisklass runt 10 kr upp till 2000 kr hittas på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till
/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert