Stryktipset med 11 miljoner i potten
GULDRUMMET

Stryktipset med 11 miljoner i potten

för 1 månad sedan

Riktigt härlig jackpot på Stryket denna helgen då det blev lite för lätt i avsluten av Premier League när Arsenal, Liverpool och City alla vann. Det tänker vi ta betalt på denna helgen och en ensam vinnare kan casha hem 11 miljoner. Svensk, finsk och norsk fotboll på kupongen och på förhand ser det på inget sätt dåligt ut. Vi tycker oss ha bra drag över hela kupongen och här är dom bästa:

 

BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: 11 miljoner i potten och som kupongen ser ut blir det givet att spänna bågen mot de riktigt stora pengarna. Favoriter att fälla finns - men AIK är bara att spika. Vi gillar inte alls Helsingborg och tränarbytet kommer inte innebära någon magi. Skarpt AIK att vänta efter snedsteget senast och i sista matchen innan semestern: vinner stabilt här! Vi kommer även gå mycket på Liverpool: hit men inte längre för Real Madrid, det är verkligen vår feeling.


Andelstorget: Häcken har gått fram som en slåttermaskin här i början av säsongen och har hela 20 inspelade poäng på 9 matcher. Ett frejdigt anfallsspel ligger till grunden för succéstarten och mannen på allas läppar är Alexander Jeremejeff som har gjort hälften av lagens mål (9 totalt). Sirius med sina 14 (!) poäng hittills får ses som det laget som överraskat/överpresterat mest. Vi är inne på att överpresteringen är ganska rejäl här och så säger även underliggande siffror. Häcken känns som en riktigt stark spik hemma!

 

BÄSTA SKRÄLLEN?
 

Umeåmaffian: Ett formlöst FC Haka som klar favorit, hur kul låter det? Inte jätte. Förra helgen blev man överkört av HJK och på de fem senaste har man bara en pinne. Lahti, som landat före Haka de senaste säsongerna, kommer från ett par sura nederlag (torskade exempelvis i 89:e borta mot HJK) och har givetvis alla möjligheter här. Givet skrälljobb här. I Allsvenskan är det INTE aktuellt att spika Bajen eller Malmö FF, som ju kommer från cupfinalen och som ställs mot inspirerade "smålag" på bortaplan. Helt klart lite läskigt.


Andelstorget: Precis som för Umeåmaffian så kommer vi åtminstone inte spika Hammarby. Borta på gräs med 120 minuter i benen efter cupförlusten mot ett starkt kollektiv i Värnamo så kommer vi absolut försöka fälla. Värnamo är den nykomling som är absolut mest redo för Allsvenskan och trots att laget inte har så profilstarkt lag hittar man vägar att ta poäng här i inledningen. Att laget kommer få slåss med näbbar och klor för överlevnad i landets högsta serie råder det inget tvivel om men hemma kommer dom likväl bli en svår nöt att knäcka för många storklubbar. I övrigt tycker vi procenten på AFC är alldeles för hög i Superettan. Två jämna lag och ÖFK gjorde en vettig match senast mot Örgryte. Det börjar bli dags för en vinst nu tycker vi men X2 garderingen appliceras på allt.

 

Ni hittar våra andelar på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan


Lycka till
/Andelstorget-Gotthörnan

 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert