GULDRUMMET

Stryktipset med 13 miljoner i jackpot

för 4 veckor sedan

Alltid lika härligt när det brinner till på Stryktipset och denna lördag är det dags igen: 13 miljoner i jackpot och klassiskt högtryck att vänta! Vi kommer att lämna in massor av fulltaliga och vassa system - här släpper Umeåmaffian och Andelstorget några av sina viktigaste tankar inför kanonomgången!

--


BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Inget snack om att Manchester City är det starkaste valet. Ser strålande ut och Haaland funkar väl okej... Aston Villa kan bättre än visat men bara att lita på klasskillnaden här. Vi gillar även Wolves hemma mot Southampton. Wolves är segerlöst men det är nära nu. Surt mot såväl Newcastle (sprack i 90:e) som mot Bournemouth (dominerade) och det finns lite för mycket klass för att Wolves verkligen ska fastna i skiten. Southampton slog Chelsea men vi tonar ner det litegrann då Chelsea ju strular. Brukar svänga om Soton och att nu få ett retat Wolves över sig blir väldigt tungt. Wolves har historiken på sin sida och vi gillar "knappt men klart" för Wolves här. Championship? Watford ett bra bud mot ett Rotherham som kom ner på jorden i veckan och ej ska övervärderas.

Andelstorget: Nästan varje säsong skrivs nya solskenshistorier och även om säsongen är ung så har Preston fångat vårt hjärta hittills. Sju (!) raka matcher utan att släppa in mål kan inte ses som annat än en riktig bragd. Framåt har det bara blivit ynka två mål så då förstår ni att det blivit många 0-0. Hemma har laget faktiskt spelat just 0-0 samtliga tre matcher hittills men laget har ändå skapat sett till underliggande statistik. Nu finns alla chanser att ta första hemmasegern då svaga Birmingham kommer på besök. Just Birmingham har inte gjort mål på bortaplan än. Vi säger 1-0 Preston och spik på det mesta!

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Vi släpper inte Fulham. Spurs borta är förstås jättesvårt men i veckans derby mot West Ham var Spurs inte särskilt bra och att nu axla stor favoritroll i detta derby mot modigt motstånd med Mitrovic-spets kan bli lite läbbigt. Att Spurs dessutom har Champions League och sedan Manchester City runt hörnet nämns också. Sedan blir det överstreckat på flera håll i Championship. Luton en helt iskall favorit mot ett Wigan som härdats mot de bästa i säsongsupptakten. Bristol City kostade oss 13 rätt (R-10 Helgarderade) förra helgen då man sprack i 90:e - vann sedan i veckan och vi fortsätter att gilla när man nu gästar ett ofta övervärderat Blackburn. Risiga Birmingham måste också streckas då procenten borta mot löjligt målsnåla Preston helt enkelt blir för låg.
 

Andelstorget: Vi litar fortfarande inte på Chelsea helt och nu har laget dessutom en tuff uppgift i ett svårspelat West Ham som värvat bra inför denna säsongen. West Ham var faktiskt värda alla tre poängen sist mot Tottenham och vi är inne på att de blåa i staden kommer behöva komma upp med en riktigt stark insats här för att vinna. På något system går vi nog så brant som rakt ut på X2 i detta derby. I övrigt kan vi inte blunda för ett solitt Crystal Palace till i nuläget ynka 17%. Nog för att Newcastle ska vara favoriter hemma men någon måtta får det vara. Denna blir jämn!

 

Andelar i prisklasser runt guldtian upp till ett par tusenlappar finns som vanligt på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till
/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert