Stryktipset med 16 miljoner i potten
GULDRUMMET

Stryktipset med 16 miljoner i potten

för 11 månader sedan

Fantastisk helg att vänta med både jackpot Stryktipset och Europatipset. Många miljoner ska fördelas och vi har planer på att stjäla delar av kakan. Umeåmaffian och Andelstorget har gjort läxan och tänker bjuda på sina drag. Ni har väl inte missat Andelstorgets nya sportpod? Finns via våra sociala medier och även här på hemsidan. 

 

Bästa spiken?

Andelstorget: Vi hade lite tankar på att Brighton kanske kunde stå upp mot City senast men det blev en klar vinst för Peps världslag. Potter får det inte riktigt att stämma än denna säsong och fortfarande saknas den naturliga målskytten. Liverpool å andra sidan kunde rotera allt i veckan i cupen och vann ändå med bekväma 2-0. Harmonin i truppen är på topp som det verkar och allting fungerar mer eller mindre hur laget än roterar. Salah öser in mål och mycket talar väl för att han ökar sin målskörd här. Vi tänker ej kladda massa streck här i början utan spikar ettan utan pardon (så länge den är under 90%). 
 

Umeåmaffian: Vi kommer inte krångla till det särskilt mycket gällande storfavoriterna: svårt att se Liverpool och Chelsea bränna. Kanske smyger vi med något kryss. Ett roligare val under denna rubrik är Burnley. Är segerlöst men är inte klubben som stressar upp sig i första taget. Cornet börjar bli varm i kläderna och Wood har mål sparade. Mee saknas troligen men bra läge överlag. Värre hos Brentford. Skadan på keepern Raya kan bli kostsam och det är flera avbräck och frågetecken i övrigt. Jättebra av Brentford hittills förstås men efter flera stora matcher på sistone blir detta en ny typ av utmaning. Känns bökigt - vi har fin Burnley-feeling och detta är ett spikbud som ger ett försprång.
 

Bästa skrällen? 

Andelstorget: När man spikar största favoriten så behöver man vara lite mer djärv på andra ställen. Chelsea utan Lukaku och Werner gjorde 7 (!) mål senast och det vittnar om vilken klass man har i truppen. Då hemma mot seriens sämsta lag och nu åtminstone lite svårare bortamatch. Vi är inne på att Newcastle kanske kan störa lite här och kan Wilson eller Saint-Maximin peta in en boll här kanske det kan bli jobbigt att ta alla tre poäng för ett Chelsea som spelade i veckan dessutom. Krysset kommer vi plita ner. I övrigt gillar vi krysset i Burnley - Brentford, den känns som en riktig brunkarmatch på förhand med få mål. Brentford har varit fina hittills men dessa matcher borta är jobbiga och tunga. Vi utgår ifrån krysset!
                                                                                                        

Umeåmaffian: Som vanligt är det bara att välja och vraka bland snedstreckningarna i The Championship - måste börja bli lite fler favoritfall i den serien, allt annat vore konstigt! Birmingham streckas lågt borta mot Middlesbrough och det gillar vi. Väldigt skönt trendbrott för Birmingham senast och inte alls fel att Deeney fick göra mål, där kommer det mer. Middlesbroughs segerrad är riktigt billig. Har slagit riktigt krismotstånd på sistone och bakslaget ligger runt hörnet. Har ett gäng defensiva skador dessutom. Vi är bra sugna på att skippa Boro här och jobba X2!  Samtliga andelar hittar ni som vanligt via länken. 


För så lågt som 13 kr kan du delta i jakten på miljonerna! https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

Lycka till
/Andelstorget

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert