Stryktipset med härlig mix
GULDRUMMET

Stryktipset med härlig mix

för 4 månader sedan

Ett mixat Stryktips denna helg där Svenska division ett fotbollen kliver in på kupongen med stor styrka. Hela sex matcher ifrån dessa två serier men där har vi också fin koll! 

 

BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Division 1 drar upp svårighetsgraden och vi gillar! Kommer bli mycket av den varan under sommaren och vi är redo, säkerligen ofta med skrällar i sikte. Den största Div 1-favoriten på lördagen går dock bra att lita på: Gais slår Lund. Lite snöpligt att Gais åkte ur Superettan ifjol, var bättre än vad raden till slut sade. Flera riktigt fina ungdomar och nu har man kommit igång bra. Lund ska besegras. Elfsborg gillas också. Har tagit bra betalt mot några vekare försvar och att möta Sirius känns otroligt passande. 2-0 och 3-0 till Elfsborg ifjol och det är samma profil på lagen nu. Sirius på 10 poäng, Elfsborg på 11 - men att Sirius har -6 i målskillnad och Elfsborg +8 säger mer. Bra spiktvåa!

 

Andelstorget: Vi var sugna på att spika Liverpool men tanken var att Fabinho skulle komma till spel. Nu får vi tänka om och gardera med krysset också. Bättre spik är istället Elfsborg som trivs på konstgräs och dessutom möter Sirius som enbart slagit lag i bottenregionen. Elfsborg har både bättre bredd och framförallt spets. Här borta gör man minst två mål på ett Sirius som inte har något imponerande försvar. Klar tvåa tror vi. I övrigt gillar vi procent på Karlstad som ständigt är ett topplag i den norra division ett serien men sällan får det att stämma hela vägen. Sylvia är mycket upp och ner och vi tycker det är givet att gå på mer stabila Karlstad här. Två fina spikar.

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Det är inte aktuellt att spika vare sig ett illamående Falkenberg eller ett lynnigt Qviding - skrälljobb på hockeysuccén Oskarshamn respektive Åtvidaberg, som slagit Bayern München (1973 förvisso), är givet. Sedan nämner vi Marseille. Lite lurigt läge borta mot Rennes. På procenten blir Marseille inget direkt fynd - men vi hoppas att det får många "wise guys" att gå på Rennes. Vi har ett gott öga till Rennes men bara att konstatera att man inte riktigt pallar trycket. Ofta show och kross mot sämre lag men lagets siffror i de skarpa matcherna är inte kul. Vek sig i veckan och vi gillar läget för Marseille, som varit imponerade stabilt. Givetvis surt att Payet är out men bortasiffrorna är grymma. Vi ger Marseille bra chans att hugga detta mot ett stressat Rennes och gillar värdet på det dåliga Marseille-värdet, så att säga. 

 

Andelstorget: På skrällsidan tycker vi Motala ser kul ut. Hammarby Talangförening är som lagnamnet säger talangfulla spelare men unga och fortfarande extremt ojämna i sina insatser. Inga roliga resultat sista tiden och även om man hängde på seriefavoriten Sandviken sist så blev det till slut en rättvis hemmaseger för gästrikarna. Motala har gjort en bra start som nykomling i ettan och bör klara kontraktet. Hammarby som stor favorit köper vi inte, X2 lösningen känns bra!

 

Andelarna hittas som vanligt på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till
Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert