Stryktipset med jackpot
GULDRUMMET

Stryktipset med jackpot

för 1 år sedan

Enorm vecka för Andelstorget med vinster varje dag och över 1,3 miljoner inspelat. Nästan 800.000 kr på Europatipset i onsdags har lagt grunden men det är form på grejerna på många håll.

 

Stryktipset denna vecka med en fin jackpot och förväntat hela 15 miljoner i 13-rättspotten. Våra spelläggare har gjort läxar och bjuder som vanligt fredagar på sin bästa spik och skräll:

 

BÄSTA SPIKEN?

 

Umeåmaffian: Vill Svenska Spel få slut på favoritomgångarna går det ju faktiskt att skippa Liverpool och Manchester City på kupongen... Duon blir extremt svår att fälla, det var inte direkt "tveksam form" i veckans CL-matcher. Nåja, kanske smyger vi med något kryss för potentialens skull - valet under denna rubrik blir istället Stoke. Gick en riktig rackarmatch mot Barnsley i veckan och bör komma uppumpat efter att ha fått nöja sig med 1-1. Mycket bra start överlag, Stoke är bättre än på flera år. Derby sågades rejält inför säsongen och mot den bakgrunden är poängskörden hittills klart godkänd. Det har dock sällan varit någon mersmak och i veckans 0-0 mot West Brom slank man verkligen under. Vi tror fortfarande inte att Wayne Rooney är någon vidare coach och mot Stoke får man ge sig.


Andelstorget: Så klart har City och Liverpool toppchanser båda två då man möter relativt svaga lag på hemmaplan. Utöver detta så bör man åtminstone kika åt någon mer skrällartad spik och varför inte Watford? Norwich känns som ligans kallaste lag både på pappret och på planen. Watford såg riktigt fina ut i premiären men sämre efter det. I dagsläget så blir laget understreckat och i en jämn match varför inte gå rätt ut på sin idé? Vi kan tänka oss att spika Watford om procenten står sig.

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

 

Umeåmaffian: Det ser redan kritiskt ut för Peterborough i botten av The Championship, givetvis inte helt oväntat. Vi sågar dock inte. En del missflyt och framförallt taskig tajming på sistone, har mött flera retade gäng. I senaste hemmamatchen åkte man dit på stopptid mot starka West Brom. Vi vädrar ett bra Peterborough på lördagen, hemma mot Birmingham. Stabil start av dessa men mot Fulham i veckan kastade man tidigt in handduken och även om storklubben är på rätt riktning igen väntar vi med att räkna in laget i någon toppstrid. Läge att påminna om att Birmingham varit en klubb med rejäl problemstämpel de senaste åren. Peterborough-lösning lockar rejält här!

 

Andelstorget: Ingen jättekänsla för skräll i Premier League denna omgång men Arsenal kommer givetvis garderas. En bra prestation är en bra prestation och jag vill se mer innan jag litar på Arsenal. Dålig koll på QPR och Bristol generellt ska sägas men bortalaget ser ut att bli ett av kupongens mest spelvärda streck på 13% just nu. Den är given på en gardering! Andelstorget kommer dessutom försöka betala för Preston på så många system som går även om WBA är ett riktigt bra spelande lag.

 

Vill ni haka på oss mot nya miljoner? Butiken hittar ni via länken: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till
/Andelstorget

 

 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert