Stryktipset med jackpot V.6
GULDRUMMET

Stryktipset med jackpot V.6

för 7 månader sedan

Jackpot 12 miljoner på Stryktipset denna helg och vilken grym kupong vi bjuds på. Riktigt högt spelvärde tycker vi och nu är det dags för några fina 13-rättare! Sporttjänsten och Andelstorget har nyligen spelat in pod och den hittar ni också härinne i “Guldrummet”. Umeåmaffian och Andelstorget bjuder dessutom på sina spikar och drag i skriven form:
 


BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Vi har skrällstreckat Peterborough ett antal gånger men det har inte bitit särskilt bra. Nykomlingen ligger under strecket och vi måste säga att vi är något besvikna. 23-59 är en målskillnad som bekräftar att man inte riktigt räcker till och ett antal av insatserna sedan årsskiftet har varit usla. La sig platt i Cardiff i veckan. Hemmasiffrorna är OK men nej, här går vi emot. Möter ett stabilt Preston som ska kunna tygla detta Peterborough mycket bra. Jättefin period för Preston som efter blott en torsk på de tio senaste rentav kan börja drömma om topp-6. 0-0 mot Hudds i veckan var en besvikelse, var det bättre laget där. Trepoängaren viktig nu och vi gillar läget. Sund spik, måste vi säga!
 

Andelstorget: Som flera gånger förr gillar vi Fulham starkt. Laget öser rejält och en uppflyttning till Premier League känns solklar. Mitrovic nu uppe på 30 (!) mål denna säsong och tangerat rekord för serien. Mot ett Hull som är extremt mycket upp och ner tar dom vita från London en ny seger! I övrigt spikar vi givetvis Manchester United till nuvarande procent. Norwich ska vara mer eller mindre chanslöst här. Två starka favoritspikar och vi laborerar med bättre skrällar för att få upp värdet!

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Derby biter bra borta mot Middlesbrough. Oddset på Derby ser högt ut och streckprocenten är ännu trevligare. Vi är superimpade av Rooneys jobb med det på förhand uträknade Derby men oj vad laget skulle förtjäna nytt kontrakt. Boro borta är givetvis svårt - men det har ofta varit tight när Boro dragit längst och vi kan tänka oss att en något sämre period väntar för hemmalaget. Här har Middlesbrough i alla fall gott och blivit överskattat och det är helt givet att få med Derby på allt. Vi måste väl även försöka "hata in" Barnsley, det lag vi slösat mest streck på denna säsong - låg procent igen och vi orkar helt enkelt inte spricka om krislaget plötsligt skulle slå till.

Andelstorget: Inget funkar för Everton och trots man bytte coach till Frank Lampard gav det ingen omedelbar effekt. Torsk med 3-1 mot Newcastle kan inte ses som något plus överhuvudtaget. Nu är laget på riktigt med i en bottenstrid och vi är inte säkra man reder ut ett Leeds som kommer från en stark upphämtning mot Aston Villa sist. Leeds är lite på gång och det är inte Everton. Given på vår kupong. Barnsley är riktigt usla men vi är inne på att en poäng kan man ändå få här hemma mot ett QPR som vi inte rankar så högt upp som tabellen.

 

Vill du haka på oss denna jackpot-omgång? Andelarna hittas här: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan
 


/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert