Stryktipset med Nations League
GULDRUMMET

Stryktipset med Nations League

för 1 vecka sedan

Nations League kryddas med Division 1 på lördagens omgång av Stryktipset - riktigt lovande förutsättningar för oss som jagar de största pengarna på Stryket! 10 miljoner till en ensam vinnare och självklart siktar vi dit. Kolla in några av Umeåmaffians och Andelstorgets tankar!

--

BÄSTA SPIKEN?
 

Umeåmaffian: Fotbolls-VM om två månader och om vi tittar på vinnaroddsen där tycker vi att Portugal kan vara något att fundera över. Därmed förstår ni att vi gillar segerchansen borta mot Tjeckien på lördagen! Det är grym konkurrens i den portugisiska offensiven, inte minst sedan Rafael Leao verkligen "breakat" denna höst. Ronaldo kommer till en bättre miljö än i United och lär vara sugen. Sent återbud av Pepe ska noteras men nog ska 39-åringen kunna ersättas. Tjeckien saknar Barak och Schick och när vi räknar med skarpt Portugal-fokus (går ett race mot Spanien om gruppsegern) ska Tjeckien helt enkelt vara för svagt. Portugal gillas som spik. I Division 1 håller vi Oddevold som starka grejer och gillar även Täby, som har medvinden inför nyckelmatchen borta mot Forward. 1-1-9 och 5-25 i målskillnad för Forward i hemmaspelet - huvvaligen!


Andelstorget: Norges utveckling senaste åren är imponerande och det verkar hela tiden komma fram nya talanger. Håland gör fullständig succé i England och Ödegaard dominerar likaså på mittfältet hos Arsenal. Den sistnämnda har varit småskadad och är lite osäker men senaste rapporterna låter uppåt från förbundskapten Solbakken. Vi tror att Slovenien väger lätt mot spelskickliga Norge här och spikar. I övrigt gillar vi Skottland som i veckan gjorde sin bästa landskamp på länge när man körde över Ukraina helt. Har revansch att utkräva från torsken med 0-3 borta mot Irland i senaste mötet. Fin spik om runt 50%!

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Sverige-gruppen i Nations League inleder kupongen, med klara favoritskap för Serbien och Norge. Visst är det svårt att tro på Sverige men jämfört med den hemska samlingen i juni ska det trots allt noteras att "Vigge" är tillbaka. Det borde vara äregirigt och även om Serbien gillas skarpt av oss är det ett ganska lynnigt landslag vi har att göra med. Dessutom: bara kids på läktarna och kanske kan vi hoppas att Serbien redan nu har blicken på gruppfinalen mot Norge till veckan..? Nej, vi garderar faktiskt Serbien - och även Norge. Oavsett utgång mot Slovenien kommer Norge sitta bra till inför avgörandet mot Serbien. Frågetecken för Ödegaard och även om Norge är på väg att växa ut till någonting riktigt starkt vill vi inte lita fullt ut på norrbaggarna som klar bortafavorit. Slovenien förväntas starta med sin anfallsjuvel Sesko och får vi en jättematch av Oblak i målet kan Norge fällas. 


Andelstorget: Vi tycker nog att Spanien blir lite väl stor favorit mot Schweiz då bortalaget ändå besitter en hel del kompetens. Lite märklig trupputtagning av Enrique likaså och det är enligt vår smak lite för mycket hokus pokus där han hela tiden bara plockar spelare som är formstarka för dagen. Vi kommer gardera Sandviken som också är för stor favorit när saknar skytteligaledaren Mohammed fortsatt. Haninge kan absolut häxa här. 

 

Andelar hittas på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

Lycka till i helgen
/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert