Stryktipset Special V.36
GULDRUMMET

Stryktipset Special V.36

för 3 veckor sedan

Det blev lite stökigt hos Svenska Spel då helgens engelska fotboll ställdes in på grund av drottningens bortgång. Vi tycker dock att Svenska Spel löste det bra. Omgången avbröts och återbetalades - sedan byggde man ihop en ny kupong. Det är alltså NYA KÖP som gäller för att vara med på Stryket! Vi är hur som helst glada över att vi har en ny kupong att jobba med - miljonvinst för Umeåmaffian förra helgen som nu får chansen att följa upp denna helg! Här är Maffians och Andelstorgets tidiga tankar.
 

---

BÄSTA SPIKEN?
 

Umeåmaffian: Först och främst sätter vi förstås JÄTTEGRATTIS till er som var med på vår Råbiff förra helgen. Vi har nosat flera gånger och det var förstås på tiden att vi nådde hela vägen till 13 rätt och miljonen. Nåja, ny omgång och då betyder inte gamla meriter någonting. Ett antal favoriter stora favoriter finns och "autospiken" blir Barcelona. Ja, vi vet att man har haft jättehäx mot Cadiz de senaste säsongrena och ja, vi vet att Bayern väntar till veckan - men Barca är bra igång och man tillåter sig inte att förnedras av Cadiz (som börjat med 0-10 i målskillnad) igen. Ett betydligt roligare spikval är Emmen i det holländska nykomlingsmötet borta mot Excelsior. Att Excelsior gick upp i våras var överraskande och turligt, helt galet kval. Sedan tappade man Dalinga som gjorde 36 mål förra säsongen. Några flytsegrar i början av denna säsong men tre raka storförluster nu. Emmen var 17 poäng före ifjol och är bättre rustat för högstaligan. Givet starkare och vi anar spännande värde på Emmen här: då spikar vi glatt!

Andelstorget: Barcelona hade en mellansäsong i fjol med mycket coachstrul och dessutom ekonomiskt strul. Det ekonomiska strulet är kvar än men nu har man värvat ihop ett ruskigt bra lag som är absolut bland dom bästa i Europa. Efter kryss i premiären har man växlat upp rejält med att vinna enkelt borta mot Sevilla och sen hela 5-1 i Champions League mot förvisso ett svagt motstånd. Truppen har enorm bredd och den målglade polacken Lewandowski slutar aldrig näta. Stensäker spik tror vi borta mot svaga Cadiz. I övrigt har Ajax enormt bra chans hemma men blir så klart jättefavoriter. Vi garderar dock gärna hellre på annat håll (till exempel Inter) och ser till att få utdelning i slutändan ändå.
 

BÄSTA SKRÄLLEN?
 

Umeåmaffian: Läge att försöka fälla Milan, tycker vi. Tätt matchande är igång och snart kommer minan. Truppbredden är bara sisådär och nu kommer man från ett par stora matcher. Sampdoria är segerlöst men hemma har man trots allt kryssat mot både Juventus och Lazio. Rutin finns och vi blir inte särskilt förvånade om man samlar ihop sig och ser läget här. Bra skrälljobb. Sedan tycker vi att Lille är ett riktigt hett streck borta mot Marseille, ett annat lag som dubbelarbetar i och med Champions League. Stred tappert mot Tottenham men fick ge sig: absolut måste-match mot Frankfurt till veckan och vi gillar tajmingen för Lille här. Dessa körde över Montpellier senast och esset David fick islossning. Kan lätt sänka Marseille här! Överlag en kul kupong med många "svåra" lag för folket: vi hårdjobbar och ska greja detta!


Andelstorget: Inter fick en rejäl omgång av Bayern München i veckan. Visst det blev bara 2-0 men tyskarna visade vilken enorm klasskillnad det är mellan lagen för dagen. Nu är vi inne på att det kan vara lite trötta ben på hemmalaget och det kan bli jobbigt mot ett piggt Torino som inlett säsongen klart vettigt. Vi tycker Inter känns som en svag favorit på förhand. Annan favorit i fara är Lilleström som har “kommit ner på jorden” nu efter att ha sprungit lite för bra under första delen av säsongen. Nu får man slita för varje vinst och här kan absolut ett helt ok bortalag få med sig något. Fina procent på skrälltecknen! 

--

Studsa in direkt om det låter lovande:

Umeåmaffians Råbiff Deluxe - 1556 kronor.
Umeåmaffians R-10 Helgarderade - 602 kronor.
Andelstorgets 3888 rader - 329 kronor.
 

 

Alla andelar hittar ni på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

Lycka till i helgen
/Andelstorget-Gotthörnan
 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert