Stryktipset V.11
GULDRUMMET

Stryktipset V.11

för 6 månader sedan

Stryktipset denna helg utan Premier League men istället med FA-Cup, Championship och League One. Vi älskar kupongen denna vecka (mer än gillar) och tycker oss ha både fina spikar och drag. 

 

BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Mycket att välja på denna gång - en ganska "anonym" kupong och det gillar vi, lättare än vanligt att skaffa sig ett försprång. Här lyfter vi fram Bournemouth lite extra, borta mot Huddersfield. Vi gick emot Hudds under denna rubrik i veckan och den får vi vara riktigt nöjda med: den otroliga sviten på 17 raka utan förlust sprack då man 0-2-föll borta mot Millwall. Nu är "magin borta" och vi gillar i regel att gå emot direkt när häftiga sviter spricker, det brukar bli en reaktion. Vi hyllar inte Bournemouth men nu kommer man retat efter klantigt poängtapp i veckan och tabelläget är skönt. Seger här och vi kan nästan börja räkna in Premier League-platsen... Fint läge att gästa Hudds och vi gillar läget för Bournemouth att sticka undan riktigt rejält innan uppehållet. Ser ut att bli bra procent! West Brom och MK Dons hade också funkat under denna rubrik.
 

Andelstorget: Bästa spiken “by far” tycker vi är West Bromwich denna vecka. Laget har kommit ur en extremt tuff period där man knappt tog några poäng alls. Nu senast slog laget seriesuveränen Fulham på ett bra vis och tittar på expected points tabellen så ska “WBA” ligga topp tre i ligan. Nu bör man nästan vinna resten för att fixa play-off spel och då ska Bristol City som är i ingemansland vara en munsbit. Både motivation och klass kan ej vara dumt att lita på här. Klar tvåa!

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Även på skrällfronten finns material. Vi väljer Charlton-Burton, där Charlton är på väg att streckas till ett iskallt favoritskap. Laget vann i veckan men det var mot bottenlaget Gillingham, 1-0. Ingen fotbollsfest. 0-1-6 och helt "utcheckat" dessförinnan - trist säsong för problemklubben Charlton och att lita på laget här finns inte på kartan. Burton en liten besvikelse. Varit kul rätt länge, sedan profiltränaren Hasselbaink tog över, men har hamnat oinspirerat till. Efter några kalla insatser hittade man dock sen supervändning förra helgen, 0-2 till 3-2 mot Fleetwood, och kapacitetsmässigt är Burton inte dumt. Spelade alltså förra helgen men vilade i veckan - där har man en fördel kontra Charlton. Riktigt kul tvåa - kan bli aktuellt att spika, till och med!
 

Andelstorget: Vi gillar verkligen Elfsborgs lagbygge och spelidén med snabba omställningar. Det passade utmärkt ifjol och vi minns särskilt när man kontrade bort Djurgården rejält och vann klart. Vi ser en matchbild där Bajen vill kontrollera matchen och Elfsborg kommer få sina lägen. Runt 25% som Elfsborg står i nuläget är kanske kupongens bästa tecken.  I övrigt kommer vi spana efter Chelseas elva och se om man vilar något eller går All-In, vi spikar om spelar “monsterlag” och plockar med krysset om det roteras friskt.

 

Ni hittar andelarna på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till
/Andelstorget

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert