GULDRUMMET

Stryktipset V.12

för 6 månader sedan

Landskamper på kupongen och flera av vänskapskaraktär dessutom. Kupongen kompletteras av flera League One matcher och där krävs som brukligt extra analys för att hitta rätt tecken. En svår kupong trots ett par starka favoriter tycker vi. 

 

BÄSTA SPIKEN?

Andelstorget: Det finns ett par riktigt starka favoriter i Italien och Spanien bland annat. Vi tycker kanske ändå att Spanien är den ”klaraste” vinnaren på kupongen. Hemma är man ruggigt starka och ombyggnationen man haft är riktigt bra. Unga spelare som Pedri och Gavi dominerar på mittfältet och givetvis slår man Albanien åtminstone 8/10 gånger här. Vi spikar den och tar lite djärvare vägar på annat håll. 

 

Umeåmaffian: Tyskland är ren betong. Är klart förbättrat och konkurrensen i truppen är en faktor, varje läge att visa upp sig blir viktigt. Kör över ett Zahavi-löst Israel. Ett lite märkligare val är AFC Wimbledon som lirat 19 raka utan att vinna... Otroligt. Det är dock INTE kört och på lördagen har man bästa möjliga läge, typ. Tar emot ett utcheckat Cambridge som knappast orkar hitta samma inställning som AFC Wimbledon. Tjugonde gången gillt!

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Andelstorget: På skrällsidan så tycker vi främst det finns ett par intressanta kryss där favoriterna inte känns lika starka. England kommer likt många andra större rotationer byta en hel del och ge många chansen. Det är ju en klassig trupp rätt igenom men det är trots allt en landskamp mitt i annars extremt hektiskt period för spelarnas klubblag så vi på Andelstorget tror det kan bli lite mer lojt än normalt. Schweiz är ingen lätt nöt och kan absolut få med sig ett resultat här. Krysset givet för oss. I övrigt lyfter vi fram Island som en tänkbar skräll borta mot Finland. Det skiljer trots allt inte så mycket mellan lagen och Islands nybygge känns lite på gång. 

 

Umeåmaffian: Albanien har en "Serie A-defensiv" och kan lätt stå emot ett Spanien som slitit i favoritrollen förr. Helt givet att betala för kryss, åtminstone. Sedan är procenten på Plymouth svår att blunda för. Staplar segrar och har slutat släppa in mål. Nu gästar man Ipswich och visst är det svårt. Ipswich kan dock ha kryssat bort sig på sistone. Behöver gå hårt för segern och det kan passa Plymouth utmärkt. Bra match för 1 2-gardering, det börjar bli årstid för sådant.

 

Andelarna finns som vanligt på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till
/Andelstorget

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert