Stryktipset V.14
GULDRUMMET

Stryktipset V.14

för 5 månader sedan

Stryktipset med en klassisk engelsk kupong denna vecka förutom att Degerfors-Häcken också är med på kupongen. Riktigt bra omgång trots att det inte är jackpot och det är flera favoriter som absolut får slita för sina vinster!

 

BÄSTA SPIKEN?

 

Umeåmaffian: Jättefin kupong där det verkligen går att tvivla på en bunt favoriter. Därför tar vi istället ställning i en "svår" match. I Watford-Leeds sitter såväl odds som procent tätt i skrivande stund och då väljer vi tveklöst Leeds. Visst lever det för Watford men vi har ändå svårt att vara optimistiska till lagets chanser i bottenracet. Hodgson-effekten har varit begränsad och höstsensationen Dennis är kall. Leeds har däremot fått effekt på tränarbytet, det var nog klokt att ta farväl av Bielsa. Det långa stunder hemska truppläget har också börjat lätta: landslagsmittfältaren Phillips tillbaka i spel senast och han ska kunna lotsa Leeds mot nytt kontrakt. Watford behöver ladda för tre poäng och det ska Leeds kunna bemästra - vi diggar tvåan! Av kupongens större favoriter gillas West Bromwich bäst.

 

Andelstorget: På spiksidan gillar vi West Bromwich starkt och det är hela bongens bästa spik. Vann mot serietvåan Bournemouth i veckan och efter haveriet där kring jul så har det sett bättre ut för WBA. Möter ett Stoke som förmodligen checkat ut lite mentalt för säsongen och gjorde en plattmatch mot svaga Reading i veckan. I övrigt spikar vi Häcken som får möta Degerfors på konstgräs på neutral plan i Örebro istället för att tvingas spela borta på dålig gräsplan i Degerfors. Jätteplus för Häcken som dessutom var fina i premiären mot AIK.
 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Det börjar se snudd på klart ut att Barnsley, Derby och Peterborough blir trion som lämnar The Championship. Nu är samtliga med på kupongen, samtliga dessutom till låga bortaprocent. Man ger inte upp i första taget i denna serie och det går att argumentera för att hela trion har hyggliga skrällchanser på lördagen. Vi räknar med att bottentrion laddar - tre raka skrällar blir det knappast, men åtminstone en eller gärna två ska vi försöka slita in. Roliga skrälljobb, helt klart!

Andelstorget: Flera favoriter på kuponger som absolut inte är klara. Ett ungt Arsenal som fick rejält med stryk senast mot likvärdigt motstånd som nu tex ska inte streckas till runt 80%. Brighton kan absolut lösa ett kryss till smaskig procent. I övrigt garderar vi Tottenham som överstreckad och Blackpool glömmer vi inte mot ett Blackburn som överpresterat hela säsongen sett till underliggande siffror. 

 

Ni hittar andelarna som vanligt på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert