Stryktipset V.16
GULDRUMMET

Stryktipset V.16

för 5 månader sedan

Tillbaka till en klassisk Stryktipskupong igen efter påskhelgen som var med av ett Europatips. Närmar sig slutet på säsongen och många viktiga matcher för många lag. Vi kommer fokusera mycket på motivationsvinnare.

 

BÄSTA SPIKEN?
 

Umeåmaffian: Vi är rejält sugna på Aston Villa som borde komma ut frustande på lördagen. Har inte lirat på två veckor, då man torskade med 0-4 mot Spurs och noterades för fjärde raka förlusten. Så risigt har det definitivt inte varit och vi bör kunna räkna med ett äregirigt och rätt bra Aston Villa under spurten. Om Aston Villa vilat på sistone har det varit precis tvärtom för Leicester: har lirat fyra matcher samtidigt som Villa legat på soffan! Conference League är i fokus och visst är semifinalen mot Roma på torsdag en stor sak. Vi får se vad som händer med procenten men det ser lovande ut när det gäller Aston Villa-värde! Derby gillas också. Nedlfyttningen är klar men som denna säsong varit räknar vi med att Derby blåser på hela vägen in i mål. Fin chans att ta ner Bristol City i säsongens näst sista hemmamatch.

 

Andelstorget: I Championship gratulerar vi Fulham till en välförtjänt uppflyttning då laget varit bäst genomgående genom säsong enligt oss. Mitrovic över 40 (!) mål går givetvis inte hyllas tillräckligt och bara hoppas för Fulhams skull att han levererar även i Premier League. Nu när uppflyttningen är säkrad tror vi dock det kan komma ett par plumpar och mot ligatvåan Bournemouth är vi inne på att allt värde ligger på hemmalaget. Bournemouth känner flåset bakifrån i tabellen och motivationen ska vara skyhög. Vi är inne på att spika Bournemouth rakt ut då vi absolut kan se ett Fulham som tagit både en och två pints i veckan. Skiljer inte så mycket på lagen i grunden och hemmalaget bör segra åtminstone varannan gång med dessa förutsättningar.

 

BÄSTA SKRÄLLEN?
 

Umeåmaffian: Fulham säkrade i veckan definitivt uppflyttningen och som grädde på moset nådde Mitrovic mäktiga 40 mål. Nu gästar man Bournemouth och det blir kanske naturligt att gå på "Bompey" här - nu är det ju hemmalaget som snudd på kan säkra uppflyttningen. Vår feeling är dock att Fulham bjuder upp till kamp! Kan ta sig an detta med skön inställning och det ska passa detta offensivt superfina Fulham riktigt bra. Nog har man en sista "muskelspänning" i sig och att man vaskar seriefinalen... Nej, det tror vi faktiskt inte och därmed blir Fulham-procenten intressant. Är givet starkare! QPR streckas också, bröt trenden senast och har ett litet skott på sjätteplatsen. Måste spänna bågen borta mot Stoke och det kan absolut betala sig.

Andelstorget: På skrällsidan finns en hel del vettigt denna omgång och bland annat tror vi Brentford kan få med sig något på hemmaplan mot ett formstarkt Spurs. Tottenham visade sig faktiskt mänskliga sist när man inte fick hål på Potters Brighton utan istället torskade på ett sent baklängesmål. Brentford går riktigt starkt för stunden och Eriksen har verkligen varit en injektion. Avgjorde sent mot Watford drar upp moralen rejält. Givet att krysset ska med. I övrigt kommer vi betala för Coventry som mycket väl kan fälla ett West Bromwich som lite har kastat bort sin säsong. Tror man ens på det själva längre? Vi är tveksamma. Både tvåan och krysset givet.

 

Andelar i alla prisklasser hittas på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till i helgen
/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert