GULDRUMMET

Stryktipset V.3

för 8 månader sedan

Helengelskt Stryktips igen och inga inställda matcher på kupongen än och då. Riktigt skönt om det så förblir. Andelstorget och Umeåmaffian gillar kupongen denna vecka och trots att vi tycker vi har hittat ett par starka favoritspikar finns det fin potential i många matcher. 
 


Bästa spiken?

Andelstorget: Om City hålls runt 70% och ej sticker iväg mer så blir det spik för oss där. Lite lurig bortamatch och Saints ett av få lag som luggat City denna säsong. Trots detta så känns City alldeles för bra och bredden är verkligen imponerande. I övrigt ser vi hög vinstchans för Fulham som gjort 19 (!) mål senaste tre matcherna och dundrar fram mot en plats i Premier League. Inte mycket talar för att det inte ska bli ny seger här. Skyttekungen Mitrovic avgör tidigt?


Umeåmaffian: Kupongen ramas in av Manchester City i match 1 och West Bromwich i match 13 - vi kommer bygga ett par system kring den duon som inte är superkul men väldigt, väldigt stark. Ett antal favoriter att välja på även i övrigt och vi tar några ord om Sheffield United. Förra helgen svek The Blades och kostade oss 13 rätt och stora pengar på ett par system. Började bra men fick ingen utdelning och torskade till slut mot ett tappert, imponerande Derby. Inget att såga - men i veckan däremot! Gick upp till 2-0 borta mot Preston och blev en gubbe mer. Det var "givetvis" klart men nej, släppte upp till 2-2. Uselt och vi måste gå på att det blir retat och skarpt från Sheffield United - var ju nyligen rejält på gång och blickar fortfarande uppåt. Lurigt motstånd i form av Luton men här är vårt "case" att Sheffield United tar detta på ren vrede.


Bästa skrällen?

Umeåmaffian: Lyftet för Leeds tar vi lätt på, det kommer inte bli någon stabilitet där - helt givet att gå på snackisgänget Newcastle och vi kan rentav jobba spiktvåa på några system, procenten ser ut att bli härligt intressant! På procenten ser Hull också kul ut. Vi gick på laget när man i veckan mötte Blackburn och visst, snygg 2-0-seger som satte stopp för en tjurig period. Andrum i botten nu och Hull ska vara för bra för att behöva oroa sig. Gästar Bournemouth nu - svårt såklart men vi har ganska länge gått på att Bournemouth är lite överskattat. Har ju också kommit av sig, tre segrar på de tio senaste, och utan rätt självförtroende är favoritrollen sällan enkel i The Championship. Bournemouth definitivt en av favoriterna som ska fällas!


Andelstorget: Vi tycker att Newcastle visade att man är på gång igen efter första halvlek senast mot Watford. Andra var sämre och det blev bara en pinne till slut. Trippier är ett fint tillskott och så även Wood på topp. Leeds har fått lite andrum efter en usel start men vi litar inte på Bielsas lag trots allt. Bortaskrällen kanske kupongens roligaste tecken enligt oss. Vi kommer även ha med krysset i Brentford - Wolves då vi är inne på att det blir en tight historia. 
 


Slår även ett slag för vår sportpod där vi går igenom både Big 9 och Stryktipset. Den hittas här:  https://andelstorget.se/guldrummet

Andelarna hittas här: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan


Lycka till

/Andelstorget Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert