GULDRUMMET

Stryktipset V.32

för 1 år sedan

Äntligen är Premier League tillbaka och nu blir det “riktiga” Stryktipset framöver. Hela 12 av 13 matcher från England denna helg och nu njuter man till fullo som anglofil.

 

13-rätt på Europatipset och många fina tips gavs här i Guldrummet inför den omgången. Nu ska vi se om vi kan ha samma träffprocent på veckans Stryktips:

 

BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Kupongen och Premier League-säsongen inleds med några tunga storfavoriter och det lär bli tufft att fälla Chelsea och Liverpool. Gällande Chelsea går det förstås att peka på att man spelade 120 minuter i veckan och att det bitvis varit darrigt i rollen som storfavorit de senaste säsongerna. Under Tuchel känns det ju ändå tryggt, måste vi säga. Har slagit Palace i sju raka och alla som minns hur bedrövligt Palace såg ut i våras lär hålla med oss om att favoritspiken är "betong" här. Liverpool också en fullt möjlig favoritspik - men Chelsea kommer först.
 

Sporttjänsten: Fulham åkte ur Premier League i våras och det var väl inte helt oväntat. Den minnesgode vet dock att Fulham hade några riktigt bra perioder och flera gånger borde fått bättre utdelning. Har lyckats behålla det mesta och det bästa, inklusive Mitrovic som bitvis var överlägsen i denna serie sist det begav sig, och givetvis laddar man för att direkt slå sig tillbaka. Borde slagit Middlesbrough i 1-1-premiären - full pott nu istället, mot ett blekt Hudds som har störts av covid. Bra spik!
 

Andelstorget kommer inte ”konstla” till det med denna omgångens bästa spik utan vi tror helt enkelt Liverpool vinner klart mot Norwich. Liverpools skadeläge ser bra ut inför säsongen (förutom Robertson) men där Tsimikas som sett mycket bra ut på slutet går in istället. Konate förstärker i backlinjen och trots att Norwich var bra i Championsship blir det något helt annat här i Premier League. Klar spik.
 

Ricky: Everton är väl ungefär på samma nivå som förra säsongen och får ”som vanligt” slåss om placeringarna precis bakom toppen. Richarlison blir enorm key och han visade ruskig form i både Copa America och OS. Här spikas Everton inte på sin egen förträfflighet utan främst på att Southampton känns helt iskalla denna säsong. Ings och Vestergaard försvunnit och det känns inte som man förstärkt över huvud taget. Ett redan svagt Saints får slåss i botten. Spik Everton!


BÄSTA SKRÄLLEN?
 

Umeåmaffian: Vi är inte förvånade över att Kalmar börjat vinna matcher. Det finns mycket att gilla med det bygget. Trots det ringar vi gärna in Halmstad under denna rubrik. HBK har blivit ett av våra "favoritlag" denna säsong och vi är inte förvånade över att välcoachade HBK sätter grunderna match efter match. Senast stod man emot MFF och inte i någon match har man torskat med mer än uddamålet. I Antonsson har Halmstad planens bäste anfallare och tar man ledningen kan det mycket väl vara stängt. Ser ut att bli härligt låg procent på HBK!
 

Sporttjänsten: Det ser favoritbetonat ut i Premier League men Everton lockar i alla fall inte att använda som spik till hög procent hemma mot Southampton. Visst, Soton har tappat målmaskin Ings och har det ganska rörigt. Coach Hassenhüttl ska dock inte underskattas och även hos Everton finns en hel del osäkerhet - dessutom med ny tränare, då Benitez tagit över efter Ancelotti. Benitez underskattas inte men ändå ett nedköp, va? Richarlison kommer direkt från OS och spelar knappast, Sigurdsson definitivt out och annan oreda också. Nej, det brukar bli jämnt mellan dessa och vi garderar snabbt upp Everton.

Andelstorget: En av förra säsongens stora besvikelser var Wolves som inte alls fick ut vad man har kapacitet för. Skadan på skyttekungen Jimenez tog hårt på laget men är nu tillbaka. Ny coach dessutom vilket kan ge en injektion åtminstone kortsiktigt. Laget saknar Neto vilket är tungt men har ett småtrevligt lag. Leicester vet vi var vi har nu och laget kommer återigen vara med där uppe precis bakom big four. Stabilt lagbygge som har alla komponenter trots lite problem i försvaret för stunden då Fofana åkte på en rejäl skada och blir borta länge. 10% på Wolves går dock inte blunda för då det ska vara nära det dubbla. Så stor skillnad är det inte på lagen som strecken vill göra gällande. Vi tar med både X och 2:an här.

Ricky: Enda svenska matchen på kupongen är Kalmar - Halmstad där båda lagen imponerat senaste tiden. Kalmar med sitt fina kortpassningsspel och Halmstad med sin stabila defensiv som verkligen är svårpasserad. Till denna match saknar Halmstad två väldigt viktiga spelare i Baffo (mittback) och El Ammari (innermittfältare) men likväl är procenten (15%) lockande. Skulle Halmstad få in en tidig boll blir det mycket svårt för Kalmar att bryta igenom här. Helgarderingen förordas och missa inte skrälltvåan.

 

Tjockt med system i olika prisklasser öppnade i butiken - bara att klicka på länkarna nedan för att komma direkt till aktuellt system!

 

Umeåmaffians Lyxlirare - 2100 kr.

Umeåmaffians Coming Home - 715 kr.

Umeåmaffians Åtta Helgarderade - 602 kr.

Umeåmaffians 13 Rätt För 500 - 500 kr.

Umeåmaffians Storstryk - 385 kr.

Umeåmaffians Ramstarka - 360 kr.
Umeåmaffians Två Klara Två Tuffa - 360 kr.

Skandalens För Alla - 286 kr.

Sporttjänsten - 192 kr.

Andelstorgets Experter - 179 kr.

Sporttjänstens Lilla Extra - 165 kr.

Rickys Spelvärda - 143 kr.

Andelstorgets Hunka - 100 kr.

Andelstorgets Femtiolapp - 51 kr.

Härlig fart på Topptipset och Bomben ikväll fredag - och sedan trevligt, trevligt även på Europatipset söndag… Är det årets roligaste period?! In i butiken och jobba in med oss!

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert