GULDRUMMET

Stryktipset V.39

för 1 år sedan

Ny vecka nya möjlighet, ingen jackpot denna omgång men väl en trevlig bong att jobba med. Ingen favorit över 80% i nuläget så här finns möjligheter till hög utdelning.

 

Våra experter har som vanligt sagt sitt, bra tankar sist men räckte inte hela vägen till 13 rätt då. Däremot hade vår kompanjon Gotthörnan dubbla 13-rätt för närmare miljonen inspelat.

 

Bästa spiken?
 

Andelstorget: Brighton - Arsenal en mycket välspelad match att vänta med två lag som älskar att diktera villkoren i matcherna med sitt kortpassningsspel. Arsenal öppnade i ett rasande tempo i derbyt senast mot Spurs och hann egentligen avgöra matchen innan bortalaget hade vaknat. Arsenal är klart bättre än tidiga resultaten på säsongen visade och bör ha goda chanser att landa en topp 6 plats när säsongen summeras. Smith-Rowe och Ödegaard är vitala spelare och laget känns för stunden fina. Brighton däremot underpresterar i våra ögon, sist fick man inte alls till det men löste en poäng sent mot svaga Crystal Palace. Laget känns omständligt och har fortfarande inte den där naturliga målskytten. Arsenal bättre för dagen och trots något överspelad så kommer vi spika Gunners.

 

Umeåmaffian: Chelsea i gungning? Kanske lite och vi gick ju faktiskt emot när man gästade Juventus i veckan. Det är dock något av en maskin som Tuchel byggt och att man här, i sista matchen innan uppehåll, ska lägga mot Soton... Nope, vi börjar med favoritspik och sitter säkert. Ett fränare bud är Millwall, som gladde under denna rubrik i veckan då man tog ner Bristol City och därmed satte stopp för en tjurig period. Barnsley har det, inte helt oväntat, jättejobbigt och i en match som många täcker upp gillar vi chansen att skapa ett försprång: Millwall ett kittlande spikförslag.

 

Bästa skrällen? 

Andelstorget: Förra helgen spikade vi West Ham mot just Leeds och det visade vara helt rätt melodi då london-gänget avgjorde sent. Nu tror vi det kan skrälla emot Leeds igen som fortfarande har skadebekymmer och sliter rejält med sin identitet. Ska man spela all out attack även denna säsong så bör man lära sig försvara också. Kanske ligans sämsta försvar just nu och det kan småkluriga Watford utnyttja. Watford kommer till en hel del chanser och kan straffa Leeds här en bra dag, till 18% given som skräll. Vi kommer även betala för Sheffield United där det inte skiljer så mycket mellan lagen som procenten vill göra sken av.

Umeåmaffian: Det är väl läge att lyfta på hatten en aning för Derby. Klev in i säsongen som uttalad krisklubb och fick nyligen 12 poängs avdrag. Det har man dock onekligen tacklat på rätt sätt hittills - men håller det? Faktum kvarstår att detta är en klubb på vingel och vi väntar fortfarande med att hylla Wayne Rooney. Det är inga större fotbollsmatcher man vunnit och här tycker vi att Swansea-tvåan blir klart intressant. Taskig tajming för dessa i veckan, inte konstigt att man vek sig mot ett retat Fulham. Nyckelseger mot Hudds och en del vettiga kryss dessförinnan. Vi kan tänka oss att skippa Derby här. Norwich och Sheffield United också givna skrällstreck på våra system!

 

250.000 extra i kväll på Topptipset som försmak. Andelarna hittar ni här: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till
/Andelstorget

 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert