GULDRUMMET

Stryktipset V.4

för 8 månader sedan

Storligorna har paus då Sydamerikanska VM-kvalet pågår bland annat. Trots det har vi en helengelsk bong men utan Premier League. Championsship och League One ska lösas och det kan nog bli fin utdelning då ett par favoriter är bräckliga enligt oss. Tipsen är gjorda och podden är inspelad (kommer ut snart i både Guldrummet, Spotify och YouTube).
 


BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Sheffield United kostade oss nyligen 13 rätt i torsken mot Derby, vilket följdes av uselt tapp mot Preston. Vi gav ändå laget chansen under denna rubrik förra helgen och visst, rejäl leverans. Tystade det småfarliga Luton fullständigt, 2-0 var snarast i underkant. Vi fortsätter att räkna in Sheffield United i topp-6-racet, har matcher tillgodo och "ska" definitivt vara där. Peterborough har vi ett gott öga till men blytungt tapp i veckan och detta tycker vi är helt fel typ av uppgift, när man möter den här typen av stabilitet är Peterborough för skört. Springer inte bortaprocenten iväg över 60 håller vi Sheffield United som ett bra spikval igen. Dubbelslag på Sheffield är förresten en tanke: klassiska Wednesday är också med på kupongen, i League One hemma mot Ipswich. Vi håller Wednesday som givet starkare där och formraderna ljuger en aning. Bra chans Wednesday!
 

Andelstorget: Precis som Umeåmaffian är vi eniga i Sheffield United som bör ta sina hängmatcher och haka på i racet om play-off platserna. Det finns gott om rutin från Premier League i laget och får man igång Rhian Brewster så kan det bli en rolig vår. Peterborough känns inte tillräckligt bra för att klara nytt kontrakt och får endast in ströpoäng där och där. Sheffields match sist mot Luton var en uppvisning och bör helt klart vara numret för stora här. Vi spikar på allt. Fulham är för bra för denna serie och ska inte missa uppflyttning. Fortsätter ösa in mål och hemma mot Blackpool ska det vara en bombspik enligt oss. Kupongens största favorit garderas inte denna gång!

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Många har "hatat" på Reading mest hela säsongen och även vi ringade tidigt in laget som överskattat, det gick för bra där ett tag. Raset har varit enormt och just nu visar man upp en gräslig rad. Vi vill ändå mena att Reading börjar ta sig samman. Nyligen var man nära storskräll borta mot Boro och senast satte man tre mot Huddersfield - släppte visserligen in fyra men när procenten är så här pass låg får man gripa efter halmstrån... QPR är fin fyra i tabellen men vi har fortfarande svårt att se laget som någon het Premier League-kandidat. Har slitit med målskyttet en tid och haft tur i några segrar, ett antal  sena avgörande. QPR blir jättefavvo här - då tar vi gärna skrälljobbet. MK Dons nämns också: dominant insats och störtskönt stopptidsavgörande i veckan, alla möjligheter nu mot ett Wycombe som vi tvivlar på är äkta vara i uppflyttningsracet.

Andelstorget: “Boro” gick förlorande i toppmatchen mot Blackburn senast trots stort bollinnehav och många avslut. Denna serie är som tidigare extremt jämn och en klassisk “alla slår alla” senaste åren. Coventry är väl i det stora hela rätt fina denna säsongen och svensken Gyökeres gjorde äntligen mål igen efter en rejäl måltorka. Hemmalaget bör föra denna matchen men kontringar passar inte bortalaget illa alls precis som det gjorde för Blackburn senast. I nuläget är tvåan streckad till runt 18-19% vilket vi tycker är klart för lågt. I övrigt kommer vi vikta mot Swansea som snart bör kunna utnyttja att man har 65% i snitt sett till bollinnehav denna säsongen. Någon X2 lösning ligger närmast till hands där.

Ni hittar våra andelar på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

Lycka till i helgen
/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert