GULDRUMMET

Stryktipset V.48

för 7 månader sedan

Stryktipset på schemat igen och denna helg både med Liverpool och City som storfavoriter. Vi är inne på att en av dessa kan falla tungt och dra upp värdet rejält! Podden ligger i Guldrummet om ni vill lyssna Andelstorget och Sporttjänstens tankar. Här kommer helgens bästa i skriven form signerat Andelstorget och Umeåmaffian:

 

BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Vi har gått en del på Cardiff på sistone och det har blivit rätt, har jobbat sig ur den värsta krisen och vunnit tre av fyra och fått lite marginal i botten. Något vidare fotbollsgodis har det dock inte varit tal om och visst är Cardiff begränsat. Vi byter sida och spikar emot på lördagen. Överlag en frustrerande höst för Sheffield United men två raka segrar nu och fortfarande går säsongen att rädda. Var väldigt dominant i segern senast och den här typen av uppgift ska passa bra. Vi tror hårt på Sheffield United och spiken ser sund ut! I övrigt: Manchester City spikas fullt ut, dock ej Liverpool.

 

Andelstorget: Manchester City presterar konstant trots avbräck i Fodén, De Bruyne och Grealish sista tiden. Truppen är såpass bred och det vimlar av klasspelare. Watford roliga sista tiden och bjudit topplag på riktiga “åkturer” men här väger man ändå lätt. City blir nog omgångens största favorit och ska så vara mer eller mindre vilket manskap man än ställer här. I övrigt kan man absolut ta vägen att “chansspika” krysset i Brighton. Det luktar målsnålt och Brighton är inte speciellt vassa framåt men bättre bakåt. Sju kryss på tio senaste för Potters mannar. Vi spelar nog med X2 men krysset är det mest heta strecket.

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Det är som vanligt bara att välja och vraka bland de understreckade bortalagen i The Championship... Swansea är kanske inte det allra tydligaste exemplet men walesarna kommer streckas på samtliga våra system. Middlesbrough levererade som vi trodde senast men behöver visa mer, har fallit tillbaka flera gånger. Detta kan bli frustrerande mot ett Swansea som älskar bollinnehav, det blir en utmaning för Boro att bygga särskilt mycket "hemmatryck" här. Sur torsk för Swansea senast men rätt trevlig form och alla möjligheter på lördagen. Derby ett annat streck vi gillar - och i Premier League vädrar vi efterlängtad seger för Brighton, inget snack om att man är bättre än Southampton.

 

Andelstorget: Championsship ser vi fina skrällpotential i denna helg och Preston borta i rivalmötet mot Blackburn känns hett till under 20% i nuläget. Båda lagen bra form för dagen och matchen är klart jämnare än strecken vill göra sken av. Preston missas inte! I övrigt ser Peterborough som förvisso är rätt veka ut att kanske bli kupongens mest understreckade. Sådana vill vi alltid ha med för att jobba miljonutdelningen. 

 

Andelarna hittar ni som vanligt inne i vår butik på Svenska Spel via länken: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert