GULDRUMMET

Stryktipset V.49 - 15 miljoner jackpot

för 6 månader sedan

Stor jackpot denna helg och nu är vi inne i en hektisk period för lagen i England. Hela 15 miljoner till ensam vinnare och vi är redo för utmaningen. Dubbla 13-rättare från vår partner Gotthörnan igår på Europatipset med en bit över 300.000 inspelat. Nu är tanken att avsluta året på bästa sätt. 

 

Andelstorget och Umeåmaffian har som vanligt dykt ner i omgången och tagit ut sina bästa spikar och skrällar:

 

BÄSTA SPIKEN? 

Andelstorget: Det blåser lite positiva vindar i Manchester United igen. Ny tränare som är en riktig fotbollsfilosof och dessutom två raka segrar i ligan trots att laget inte imponerat. Nu möter man ett Norwich som är sämst i ligan och dessutom ryktas det om problem i truppen med COVID och annat diverse. Manchester United kunde vila det mesta viktiga i veckan mot Young Boys så det stör inte. Det bör bli en klar seger här och vi spikar in tvåan! 

 

Umeåmaffian: 1. Manchester United. 2. Arsenal. 3. Chelsea. 4. Liverpool. I den ordningen rankar vi storfavoriterna i Premier League. Här lyfter vi dock helst fram Fulham. Vi tycker gott och väl att man bevisat sig vara bäst i The Championship och efter tre raka kryss är det segerdags - och måldags för mäktige Mitrovic. Luton är inte alls tokigt men när man får ett retat Fulham över sig är klasskillnaden helt enkelt för stor. Om inte procenten rusar kommer vi lugnt och fint spika Fulham på det mesta.

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Andelstorget: På skrällsidan missar vi inte krysset i Liverpool - Aston Villa. Hemmalaget radar upp segrar men det satt hårt inne sist mot Wolves och nu möter man ett likvärdigt motstånd sett till klass. Steven Gerrard har nog en plan för att störa klubben i sitt hjärta här och vi tycker hemmalaget är något överstreckat. Kan Ings spela är Aston Villas fronttrio riktigt luriga. I övrigt kommer vi strecka Southampton som möter ett Arsenal som har en dålig trend, fina procent på bortalaget.

 

Umeåmaffian: En och annan skrällgardering blir det förstås i Premier League. Steven Gerrard vill vi betala för och Chelsea-statusen känns inte toppen. Mer spännande dock att skriva om Championship och Preston-Barnsley. Ingen succéstart för Poya Ashbagi som tränare för Barnsley och vi håller inte direkt svensken som någon frälsare. Defensiven rör sig dock i rätt riktning, alltid en nyttig start för en ny tränare. Att stå emot Preston och kanske rentav lösa tre extremt nyttiga poäng blir svårt - men inte riktigt lika svårt som folket verkar tro. Gott värde på fjolårsfemman Barnsley. Lös det, Poya!

--

Gott om system öppnade - här hittar du direktlänkar till Andelstorgets och Umeåmaffians lösningar:
 

Andelstorgets Mastodont - 3066 kr.
Umeåmaffians 15 000 000 kr - 1710 kr.
Umeåmaffians Jackpotstöt - 860 kr.
Umeåmaffians Åtta Helgarderade - 602 kr.
Andelstorgets Skandal - 536 kr.
Umeåmaffians Ramstarka - 360 kr.
Andelstorgets Podcast - 360 kr.
Andelstorgets Jackpotspecial - 330 kr.
Umeåmaffians Storstryk - 385 kr.
Umeåmaffians 2 Klara 2 Tuffa - 360 kr.
Andelstorgets Experter - 179 kr.
Umeåmaffians Julstöt - 215 kr.
Andelstorgets Femtiolapp - 51 kr.

--

Myyycket annat hittas förstås också i butiken. Extrapengar på POWERPLAY redan på fredagen till exempel. Välkommen ombord och LYCKA TILL!

 

 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert