Stryktipset Vecka 10
GULDRUMMET

Stryktipset Vecka 10

för 6 månader sedan

Äntligen dags för Stryktipset igen och denna vecka endast två matcher från Premier League. Mycket championship således och även League One får plats på kupongen. Det har vi absolut inget emot och det gör det kanske lite mer svårjobbat för allra flesta. Vi har synat omgången i sömmarna och presenterar som brukligt fredagar våra bästa spikar och drag: 

 

BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Vi har gett upp Peterborough sedan länge. Visst, i teorin finns fortfarande alla möjligheter att lösa kontraktet men att man ska ha tre lag bakom sig till slut... Nope! Målskillnaden 25-70 säger det mesta. Klarade överraskande 1-1 mot Bournemouth i veckan men det var med ett nödrop. Solklart slaget flera gånger om den senaste tiden och här tror vi att man går bort sig igen. Stokes formrad är inte kul och tabelläget är avslaget - dock alldeles för tidigt att gå på tidig semester. Inställningen knappast något problem för ett Stoke med kapacitet och visst borde man vara rejält suget på att nu lösa första segern på länge. Vi "okejar" procenten på Stoke och spikar starkt. Tottenham för övrigt ett annat spännande spikbud, vi gillar verkligen läget borta mot ett på flera sätt splittrat Manchester United.

 

Andelstorget:  Vi gillar “Boro” och ska man vara med till playoff bör man nog vinna en sån här tät batalj mot Millwall. Hemmalaget lyckades med konststrycket att skapa 0,00 xG förra matchen och det är nog enda gången man sett denna säsong åtminstone. Vi håller “Boro" som det något vassare laget och spelprocenten ser ut att bli tilltalande här. Spik. I övrigt spikar vi nog ett något överstreckat Nottingham då Reading är såpass svaga som man är. Nottingham grym form för stunden och vinner denna vid normal prestation. Vi älskar ej den spiken men i en övrigt klurig omgång så blir det något av en nödspik.

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Längst ned på kupongen handlar det om League One och Ipswich-Portsmouth, två lag som jagar topp-6 och kvalspel. Det är strålande formrader och det är också ett möte mellan en stark Ipswich-defensiv och en stekhet Pompey-offensiv. Båda lagen är i ett läge där trepoängaren är av största vikt: vi borde få en segrare och i en förmodat händelserik match tycker vi att Portsmouth ska passa bäst. Folket verkar ha slut på garderingar och går märkligt hårt på Ipswich: riktigt skön Pompey-procent! Den "ständiga" varningen för Derby kan också upprepas. På det stora hela en härlig runda där vi räknar med PENGAR på 13 rätt!

 

Andelstorget: Precis som våra kusiner på i Umeåmaffian gillar vi Derbyskrällen och kanske främst krysset. Bournemouth lyckades tappa poäng hemma mot jumbon Peterborough i veckan och är mycket upp och ner. Derby tog sista chansen att haka på för nytt kontrakt när man slog bottenkollegan Barnsley med 2-0 sist. Rooney taggar igång sitt gäng här som kämpar hårt i 90 minuter hoppas vi på. Burnley skrällen gillar vi också då vi tycker lagen är likvärdiga och Brentford blir alldeles för stor favorit i vår smak. X2 lösningen känns helgjuten!

 

Riktigt bra kupong denna helgen och andelarna hittas här: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till

/Andelstorget

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert