Stryktipset Vecka 5
GULDRUMMET

Stryktipset Vecka 5

för 7 månader sedan

Sydamerikanska kvalet är över för denna gången och AFCON börjar lida mot sitt slut. Då hälsar vi Europeiska toppligorna tillbaka denna helg men på Stryktipset är fokus mycket på FA-Cupen och Championsship. Vi gillar bongen mycket och även fast det inte är någon jackpot så ser vi stora möjligheter till fina pengar på 13-rätt.

Spikar och drag ska ni få av våra två eminenta spelläggare på Umeåmaffian och Andelstorget: 

BÄSTA SPIKEN?
 

Umeåmaffian: "Jättefin kupong, detta! Gott om lovande drag att välja på. Vi går på Luton, en klubb som haft en jättefin utveckling de senaste säsongerna och nu ligger fin nia i The Championship. Välförtjänt. Att man på allvar ska bli ett bud i topp-6-racet är ändå mycket begärt och att man nu bara behöver slå Cambridge för att gå långt i FA-cupen... Självklart går Luton hårt för att förvalta detta kanonläge! Cambridge storskrällde i förra rundan men Newcastle var inte redo där - och visst hade Cambridge stolpe-in. Ligger i mitten av League One och vi har inga som helst planer på att snacka upp detta mediokra gäng. Fina Luton spikas på mycket! Wolves-maskinen kommer vi också lita på, risiga Norwich behöver foka på ligans bottenstrid."

Andelstorget: Poyas Barnsley har vi på Andelstorget streckat en hel del sista tiden men nu börjar till och med vi tröttna. Laget har alltså inte vunnit på bortaplan på hela säsongen, dessutom har man inte haft ledningen i någon match under svensktränaren. Det är ett haveri utan dess like och vi tror att ligan måste vara jättefokus nu kontra FA-cupen. Huddersfield har fin form och är starka hemma och dessutom har råd att gå lite hårdare på denna match. Stark spik. I övrigt är vi inne på att bollförande Swansea nog har god vinstchans mot ett Blackburn som saknar någon viktig. “Svanarna” har hela 66% i snitt bollen denna säsongen vilket är extremt högt. Ger utdelning snart?


BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: "Barnsley har kostat oss mycket. Vi har räknat med ett lyft men bara att konstatera att vi varit fel ute. Till en av kupongens lägre procent kostar vi ändå på oss att strecka laget igen... Nu handlar det om FA-cupen - inte riktigt samma press och kanske läge att släppa loss?! Huddersfield har satt sig i mycket spännande position i ligan men vi håller laget som något övervärderat, har fått bra utdelning. Inte riktigt samma "brinn" för denna uppgift?! I så fall har Barnsley chansen och som sagt, procenten är väldigt låg. I övrigt kommer vi få med Brentford på allt och även strecka Brighton i kvällsmatchen."

Andelstorget: Potters Brighton är solida sett till att man sällan gör bort sig och sällan torskar. Det är fortfarande extremt ineffektivt och det blir ej många segrar men svårslagna det är man sannerligen. Conte har fått en tveksam start i “Spurs” och laget har ett aktivt transferfönster i januari bakom sig. Tar ett tag till innan allt sätter sig? Brighton kommer kunna hålla jämna steg med Tottenham här spelmässigt och när hemmalaget blir överstreckat går vi på X2 lösningen. Krysset i Watford är helt gjutet på kupongen då inget av lagen “får” torska. Blir 0-0? Inte omöjligt säger vi.

Vill ni spela med oss? Andelar som vanligt för 10 kr upp till över 3000 kr styck. Flest högvinster i landet under både 2020 och 2021 kan vi stoltsera med!

Till butiken:https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert