Stryktipset Vecka 9
GULDRUMMET

Stryktipset Vecka 9

för 6 månader sedan

Ingen jackpot denna helg men väl ny SM-omgång som kanske drar upp omsättningen lite extra. Det är inte så hemskt många omgångar kvar i Premier League nu så det gäller att uppskatta dessa fina Englandsbongar så mycket som möjligt. Vi gillar bongen och tycker oss ha fina drag: 

 

BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Vi gillade läget för Brentford senast men man fick ju aldrig riktigt chansen. Drog rött kort direkt och var snabbt slaget mot Newcastle. Det var i alla fall väldigt fint att se Christian Eriksen spela boll igen och dessutom comebackade bäste strikern Toney med ett inhopp. Bottenstrid är nu ett faktum men vi uppelver ingen panik i leden och tycker bestämt att Brentford är för bra för att behöva ryka. Däremot ryker ju Norwich, vi kan verkligen inte se laget har tre gäng bakom sig till slut. Studsade upp över strecket för en tid sedan men det kändes mest bara märkligt - platt fall sedan dess. Såväl odds som procent sitter ganska tätt här och det har vi svårt att köpa: vi spikar gärna Brentford och skaffar oss ett försprång! Det blir mycket favoritspik med Liverpool också, West Ham har inte formen för skräll denna gång.

 

Andelstorget: Inte den roligaste spiken procentmässigt men Liverpool har mer eller mindre inga motgångar alls sista tiden. Kunde vila hela laget mer eller mindre i veckan och ändå segla vidare i FA-cupen. West Ham å andra sidan fick gå hårt med ett bra lag och torskade ändå. Mycket upp och ner för West Ham för stunden och att dom skulle upprepa prestationen hemma mot Liverpool i höstas känns ej troligt. Liverpool vinner denna minst lika ofta som procenten visar. I övrigt lutar det åt spik på Brighton då Newcastle dels blir extremt överstreckade och dels saknar tre riktigt viktiga spelare i Wilson, Saint-Maximin och Trippier. Fina procent på Potters gäng!

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Längst ner på kupongen litar folket hårt på Stoke och det är på väg att bli överdrivet. Stoke har tuffa matcher i ryggen: ledde länge mot Bournemouth men med tio man blev det för tungt till slut. Jobbigt tapp - och sedan ny uddamålsförlust i veckan, mot Crystal Palace i FA-cupen. Gjorde ett bra försök men det slutade med besvikelse. Ställer upp med antal rimligtvis slitna ben här och i tabellen har man ju tappat suget uppåt. Blackpool är poängen före. Efter en klart frustrerande period hittade man trendbrottet senast, skönt att kliva ifrån till 4-1 mot Reading. Inte alls ofarligt och rimligtvis något fräschare här. Nej, helt uteslutet att avsluta kupongen med Stoke-spik för oss. Skrälljobbet i match 13 blir en nyckel!

 

Andelstorget: Vi litar inte fullt ut på Chelsea för stunden som hade en oväntat tuff match i veckan mot ett roterande Luton. Burnley kämpar med näbbar och klor för nya kontraktet och är ganska tuffa att nöta ner trots allt. Detta kan bli mycket kamp och vet inte alls om det passar Chelsea här som har många järn i elden för stunden. Krysset ska vi ha med i alla fall i match 3. Vi gillar också Coventry som vi är inne på kan kontra sönder ett bollhållande Swansea. Tvåan är given.

 

Ni hittar andelarna på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till

/Andelstorget

 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert