GULDRUMMET

Stryktipspanelen levererar

för 1 år sedan

Rolig runda av Stryktipset idag! VM-kvalet dominerar och en del annat smått och gott fyller på. Flera klara favoriter att ta ställning till och knäckfrågan är förstås vilka som går att lita på - och vilka som bränner. Vår panel reder ut!

--

BÄSTA SPIKEN?
 

Sporttjänsten: I veckan anade vi att Cypern skulle få problem med Malta och jodå... Förlust med 0-3, horribelt svagt. Nu ställs Cypern mot ett Ryssland som laddar om med ny förbundskapten och som såg ganska bra ut i veckans kryss mot Kroatien. Nu går ryssarna hårt för tre poäng och vi tror benhårt på leverans. Ryssland spikas!

Andelstorget: Vi kommer att lita på Frankrike som behöver vända trenden. EM-uttåget med strafförlust mot Schweiz sved verkligen. Vi tycker att man annars såg bra ut i EM långa stunder. 1-1 mot Bosnien i veckan var en ny missräkning men nog hade det slutat annorlunda om det inte varit för det röda kortet strax efter paus. Ukraina är man ju fortfarande lite sura på efter EM... I veckan tappade Ukraina poäng mot Kazakstan och när man nu ställs mot ett retat Frankrike, som snudd på kan säkra VM-biljetten, blir det för tufft för Ukraina.

Umeåmaffian: Precis som många andra väntar vi på att Norge ska få ihop det fullt ut. 1-1 mot Holland i veckan var i alla fall ett fall framåt och att Haaland gjorde mål var förstås viktigt. VM-hoppet lever men gruppen är tuff och självklart räknas bara seger mot Lettland. Dessa har varit likbleka länge nu. Seger i veckan - men avgörandet hemma mot Gibraltar kom i 85:e. Vi är övertygade om att Norge och Haaland vinner detta smidigt!

Ricky: Jag bankar in spiken på Sylvia i Division 1 Norra. Spelar bra fotboll och visar helt okej form. Möter nu ett Hudiksvall som har fyra spelare avstängda och som befinner sig i fritt fall - nykomlingen åker nog ut till slut. Sylvia en klockren storfavorit.
 

BÄSTA SKRÄLLEN?
 

Sporttjänsten: Ni som följt oss vet att vi snackat gott om Luxemburg i ganska många år nu. Har tagit givna kliv som fotbollsland, både på klubb- och landslagsnivå. VM kommer förstås inte vara nära i slutändan men i våras skrällde man på Irland och i veckan hemmaslog man Azerbajdzjan efter en väldigt inspirerad start på matchen. Att nu gästa Serbien blir förstås någonting helt annat men samtidigt är Serbien onekligen ett lag med hög "floppfrekvens". Lite extra osäkert nu, gör första tävlingsmatchen sedan mars. Vi täcker upp denna!

Andelstorget: Derby i Div 1 Norra mellan Sollentuna och Täby. Förra säsongen var Sollentuna helt överlägset och inget snack om att man är bättre nu också. Laget har ändå inte riktigt fått ihop det som man önskat och vi kan  lätt se derbyt bli hårt denna gång. Täby har hittat en rejäl nytändning efter sommaruppehållet och brinner för revansch på "storebror". Täby streckas!

Umeåmaffian: Irland var tappert i Portugal i veckan men i 96:e minuten släppte man in förlustmålet, ett mål som för övrigt kostade oss rekordvinst på kvartsmiljonen på Topptipset... Blytungt för Irland som fortfarande är poänglöst efter tre omgångar. Nu förväntas man leverera som favorit hemma mot Azerbajdzjan men den här typen av matchbild är sannerligen inte Irlands bästa gren. 0-1 hemma mot Luxemburg i våras och det vimlar inte direkt av spets. Vi kan lätt se Irland bli frustrerat igen och självklart gör vi ett försök att fälla denna trista storfavorit.

Ricky: Jag litar inte på Frankrike borta i Ukraina. Poängtapp mot Bosnien i veckan och det såg inte speciellt bra ut innan utvisningen heller. Som denna grupp ser ut sitter Frankrike ändå väldigt bra till. Idag väntar gruppens på pappret svåraste uppgift och rent krasst är det så att krysset är ett riktigt bra resultat för Frankrike. Ukraina respekteras alltid i hemmaspelet och jag tänker mig att detta blir en småseg tillställning där båda lagen "köper" delad pott. Frankrike garderas, helt klart!

--

Mängder med system att välja på - här hittar du direktlänkar till spännande lösningar i olika prisklasser:

Umeåmaffians Lyxlirare - 2100 kr.
Umeåmaffians 13 rätt för 500 - 500 kr.
Umeåmaffians Storstryk - 385 kr.
Umeåmaffians Ramstarka - 360 kr.
Sporttjänsten - 192 kr.
Andelstorgets Experter - 179 kr.
Rickys Spelvärda - 143 kr.
Andelstorgets Hunka - 100 kr.
Sporttjänstens Lilla Extra - 165 kr.
Andelstorgets Femtiolapp - 51 kr.

Givetvis finns även andelar till Topptipset, Bomben och Powerplay - bara att studsa in i butiken och välja och vraka! Lycka till!
 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert