GULDRUMMET

Stryktipstankar V.34

för 1 månad sedan

Massor av 12:or för vårt gäng på Europatipset i veckan och nu står vi förhoppningsvis "på tur" för en fullträff när vi på lördagen kliver in på Stryktipset. Både Andelstorget och Umeåmaffian nosade i veckan - här kommer några av deras vassaste tankar inför lördagens höjdpunkt!

--

BÄSTA SPIKEN?

Umeåmaffian: Tre storfavoriter i Premier League inleder och valet bland dessa är plättlätt. Bara att spika Liverpool, där tror vi på 4-0 eller liknande. Givetvis bra chanser även för Arsenal och Chelsea men där går det åtminstone att spekulera i trubbel. Kanske framförallt för Arsenal, vi gillar verkligen Fulham. En spik vi gillar bättre är Burnley - det nya Burnley, får man ju säga. Hade knappt bollen (39%) i Premier League ifjol men under Kompany och i The Championship har man bollen hela tiden. Snittar över 70 procents bollinnehav hittills, det är extremt mycket och exempelvis mer än Manchester City. Den uteblivna utdelningen frustrerar men jo, man har haft otur och någon typ av ketchupeffekt är att vänta. Wigan är en vettig nykomling men farlig uppgift på lördagen. Burnley vinner och i skrivande stund ser procenten riktigt schysst ut!

Andelstorget: Vi går rakt ut på West Bromwich denna omgång. Laget har presterat riktigt bra i matcherna och underliggande statistiken är stark. Nu kommer nog utdelningen som ett brev på posten när man senast fick ketchup-effekt och gjorde hela fem mål mot Hull. Huddersfield rankar vi som ett absoluta bottenlag och ska WBA vara med i jakten om Premier League kontrakt ska dessa matcher vinnas. Spikas på allt. I övrigt är det väl “12-matchers” kupong då Liverpool tar sin första vinst för säsongen mot seriens sämsta lag Bournemouth. Två starka spikar att bygga kring!

 

BÄSTA SKRÄLLEN?

Umeåmaffian: Att Cardiff är starkt hemma i Wales är en gammal sanning som hamnat på vingel. Två säsonger i rad har man faktiskt gått bättre borta än hemma - delvis på grund av publikrestriktionerna förstås men vi tonar hur som helst ner hemmastyrkan. Två 1-0-segrar här hemma denna höst men inga fotbollsfester direkt. Möter nu ett Preston som efter fem omgångar visar upp 1-0 i målskillnad. Har onekligen defensiven på plats och Cardiff är knappast motståndet som får Preston att rämna fullständigt. Cardiff-ettan ser ut att bli kall och vi jobbar Preston. Ett Stoke som bytt tränare i veckan och ett pressat Everton är andra streck som behövs för potentialen  - och så Fulham då, för att fightas om de allra största pengarna.

 

Andelstorget: På skrällsidan försöker vi fälla någon eller några av storfavoriterna i Premier League. Brentford kan vi inte acceptera bara ska städa av lag man är precis bättre än likt Everton. Krysset här behöver inte vara dåligt för någon inblandad och det är givet skrälltecken för oss. I övrigt litar vi inte på Chelsea som saknar både Kanté och Koulibaly som är navet i defensiven. Vi är inne på att Leicester nätar (Leeds gjorde tre på Chelsea sist) och då kan vi inte spika Chelsea till höga procent trots befogad favorit.

 

Vill du ta rygg på våra experter? Andelar i alla prisklasser på: https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorget-gotthornan

 

Lycka till i helgen
/Andelstorget-Gotthörnan

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert