GULDRUMMET

Topptipset med Andelstorget

för 8 månader sedan

Måndag dagen före löning och i kväll fokuserar Andelstorget på Topptipset som är dagens bästa spel. Salig mix som det ska vara en sån här dag med Championsship, Holländska andraligan blandat med Afrikanska mästerskapen.

 

Bästa spiken?

Nog är man jättefavorit Kamerun men å andra sidan är det väldigt befogat. Komororna drabbade av både skador och COVID och saknar massor spelare. Först skulle man inte ens ha målvakt utan tvungna att ställa utespelare i mål. Nu sen info att en av målvakterna tillfrisknat och kommer stå. Detta ger dom åtminstone någon form av chans om än liten. Med utespelare i mål mer eller mindre 0% vinst. Trots detta ska man torska mot ett starkt Kamerun och här spikar vi utan att blinka.
 

Bästa dragen?

Vi är inne på att eventuellt även spika Boro borta mot Blackburn. Detta är en bra Championsship-match och bortalaget Boro är verkligen bra för stunden. Har tagit 16 av 18 poäng senaste sex matcherna och skadeläget ser bra ut. Blackburn är bra i grunden men blandar och ger sista tiden. Blackburn lever mycket på målskytten Bereton som gjort 20 mål denna säsong men är nu inne i en måltorka på fyra matcher. Då han gjort nästan hälften av lagets mål så bör dom nog få igång honom igen. Vi gillar 29% på Boro som ser stekheta ut för dagen. X2 eller spiktvåa lutar sig Andelstorget mot. I övrigt garderar vi Senegal som blir för stora favoriter mot vad dom visat i turneringen hittills.
 

Spela med Andelstorget i kväll? Här har du länkarna direkt till lagen:
 

Andelstorgets Multi X10
Andelstorgets Quattro
Andelstorgets Triple

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert