GULDRUMMET

Tre experttankar om Europatipset

för 1 år sedan

Chelsea-Arsenal, Inter-Roma och gott om stora lag och intressanta lägen även i övrigt på Europatipset ikväll! Vi har kollat läget med några av våra spelläggare på förmiddagen - ta del av flera matnyttiga tankar!

---

Kvällens bästa favoritspik?
 

Sporttjänsten: Milan gillas. Klassinsats i helgen och Zlatans frånvaro ska inte övervärderas. Torino med betydligt bättre uppgift till helgen. Milan tar jättekliv mot Champions League!
 

Umeåmaffian: PSG. Har bränt Champions League och troligen ligan - det är INTE läge att "ge bort" cupen.
 

Ricky: Chelsea tror jag är kvällens starkaste spik, nog är spelschemat extremt tufft för laget som ska spela FA-cup final på lördag och en säkrad titel väger nog tungt för Tuchel men bredden är ändå så pass stark att jag tror det blir seger här ändå. Att ”säkra” en CL-plats för nästa säsong står nog minst lika högt upp på önskelistan då det dessutom är x antal hundra miljoner i intäkter som möjliggör för nya värvningar osv. Arsenal har mer eller mindre inget förutom äran att spela för i dagsläget och trots två raka segrar tror jag inte klassen räcker mot ett solitt Chelsea.
 

Kvällens bästa skräll?
 

Sporttjänsten: Spezia. En klassisk "motivationsvinnare". Kommer behöva fler poäng och kan inte räkna med några gratispoäng i slutomgångarna. Bör ta chansen mot Samp till väldigt trevlig procent.
 

Umeåmaffian: Arsenal. Chelseas program är vansinnigt hårt och till helgen väntar FA-cupfinal. Visst behövs fortfarande poäng för att säkra topp-4 men det kan man "fixa sen". Arsenal i behov av positiva rubriker och till denna procent känns Gunners superintressant.
 

Ricky: Kvällens bästa skrällmöjlighet hittar vi i den superviktiga Italienska matchen mellan Sassuolo-Juventus där båda lagen har extremt mycket att spela för. Hemmalaget har häng på Europaplats och Juventus håller på att tappa sin CL-plats. Tänk paniken i klubben att gå ifrån att ha vunnit ligan nio (!) säsonger i rad till att den tionde tappa CL-plats. Kniven mot strupen rejält för ”den gamla damen” men spelet stämmer inte alls denna säsong och hemmalaget har fyra segrar och ett kryss på sina fem senaste. Endast tre förluster på 17 matcher har ”Sassarna” hemma och här kommer Juventus få plocka fram sitt allt för att segra. Inte så säker dom gör det, ca 20 % på skrällen är fint.


Kvällens nyckel?
 

Sporttjänsten: Att fälla några italienare (förutom Milan, då). Inter, Juventus och även självaste Atalanta är favoriter som garderas - ett par favoritfall där behövs för att dra upp utdelningen.
 

Umeåmaffian: Tabelläsning! Det är slutspurt och inte minst i Italien brukar det bädda för lockande lösningar, där poängbehoven minst sagt brukar påverka resultaten. Flera sådana lägen och tankar finns!

Ricky: Då jag tyvärr tror Benevento är chanslösa borta mot Atalanta (dock spelvärd till 3%) så är det viktigt att några andra favoriter faller tungt. PSG måste vinna men över 80% där känns magstarkt i mina ögon, Atalanta i jämförelse har klart större vinstchans. Dessutom får gärna extremt överspelade Celta Vigo förlora, där kommer jag gå rakt ut på X2.

--

Låter det lovande? Hoppa in i de system som passar - du kommer direkt dit via länkarna nedan:

Sporttjänsten - 192 kr.
Sporttjänsten Super - 480 kr.
Umeåmaffian tar över Europa - 160 kr.
Umeåmaffians 13 rätt för 500 - 500 kr.
Rickys spelvärda - 143 kr.

Störtskön onsdag där även ett gäng Bomber och givetvis Topptipset också finns att plocka i butiken. Nu kör vi!
 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert