Två fina skrällar ska guida till miljonerna
GULDRUMMET

Två fina skrällar ska guida till miljonerna

för 1 år sedan

Sista dagen för gruppspelet i EM och fyra matcher ska spelas vid 18 samt 21:00. Europatips kompletteras med norsk fotboll och lite Copa America. Bongen över två dagar denna gång! Andelstorget har som vanligt lagt ner x antal timmar och vill dela med sig lite av sina tankar:

 

För Polen som ställs mot våra Svenska hjältar gäller enbart vinst för avancemang. Sist krigade man till sig en superviktig pinne mot självaste Spanien och det var en klar höjning av det rödvita laget kontra premiären mot Slovakien. Superstjärnan Lewandowski är inne i turneringen på riktigt och kan bli obehaglig för svenska försvaret. På förhand känns matchen mycket jämn och undertecknad håller Polen som svag favorit. Då många spelar med hjärtat på Sverige så bör spelvärdet bli bra på Polen, 27% i skrivande stund är ett givet streck på kupongen för oss.

 

En spik att bygga kring är Spanien trots att man blir massiv favorit (just nu 82%). Laget är extremt ineffektivt och endast gjort ett mål på chanser med över fem förväntade mål sett till mätinstrumentet ”expected goals”. Sist lyckades man dessutom bränna både straff och en efterföljande retur på det. Har det satt sig på psyket hos spanjorerna som till stor del har ett ungt orutinerat landslag? Vi är inne på att det lossnar nu mot ett Slovakien som kommer falla väldigt lågt och försöka bevaka ett kryss. Vi litar på att Spanien vinner!

 

Hela radens bästa skräll måste vara Tvååker som endast är streckade på 16% i nuläget och ska upp runt 30%. Ljungskile är riktigt bra hemma men Tvååkers är ett av seriens bästa bortalag. Lagen på pappret är relativt jämna och här är det för oss ofattbart att hemmalaget har sprungit iväg och blivit så stora favoriter. Vi utgår ifrån X2 på våra bongar.

 

I Copa America kommer vi också plocka med Colombia som är alldeles för stora underdogs sett till strecken. Brassarna är ruskigt bra och speciellt hemma men 4% på Colombia kan vara miljonskillnaden. Det är värt att betala för det strecket på en lite större lapp.


Spela med Andelstorget i kväll?

Andelstorgets femtiolapp 51 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorgets-femtiolapp/spel/973650/1626295
Andelstorgets Experter 179 kr: spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22152-andelstorgets-experter/spel/454343/1626298

 

Lycka till
/Andelstorget

 

Andelstorget

Andelstorget

Spelexpert