GULDRUMMET

Två klara, en kul från Sporttjänsten

för 1 år sedan

Lördag innebär Stryktipset och Stryktipset innebär fullt fokus. Så har stekheta Sporttjänsten levt sitt liv i över 25 år och nu bjussar dom på två "klartecken" och en smäll inför lördagens trevliga omgång.

--

Vi krånglar inte till det högst upp på kupongen och kommer inleda med dubbla spikar. Manchester City gästar Everton i FA-cupens kvartsfinal och vi hittar inga större skäl att tvivla på City-maskinen. I stora drag rätt elva att vänta och jämfört med veckans "icke-match" i Champions League kommer exempelvis Sterling och Aguero in, Aguero som förra helgen gjorde sitt första mål sedan comebacken och som lär växa sig allt hetare under våren. Landslagsuppehåll efter denna match och City-fokus att vänta: då tar man nästa steg mot vårens fyra möjliga titlar. Det har blivit allt glesare mellan Evertons topprestationer och sjunde raka torsken mot City är att vänta. Rätt tacksam City-procent på Stryket, faktiskt!

 

Sedan är spiken på Brighton hemma mot Newcastle svår att undvika. Ni som följer oss vet att vi (precis som alla andra) plussat massor för Brighton - och samtidigt dissat Newcastle "i flera år". Att Brighton bara är en poäng före i tabellen är direkt märkligt: enligt expected goals borde det skilja 17 (!) poäng och det håller vi faktiskt med om. Brightons ineffektivitet har varit en frustrerande följetong men trendbrottet mot Southampton senast var störtskönt - och att Fulham torskade igår skadade inte heller. Brighton missar inte denna chans att sticka undan!

 

I Championship kan vi inte riktigt släppa Sheffield Wednesday. Det börjar se kört ut i botten av tabellen, en utveckling som verkligen förvånar. Hade ju ätit upp de sex minuspoängen och tagit sig över strecket - men då kom raset. Litet trendbrott i veckan i alla fall, 1-1 mot Huddersfield, och vi räknar med en desperat insats idag - otroligt viktigt att få med sig nåt och hålla hoppet levande över landslagsuppehållet. Barnsley borta är jättesvårt men visst går Barnsley lite "för" bra? 9-1-0 på de tio senaste är ju en extrem rad men schemat har varit ganska schysst och visst har det varit mer stolpe-in än stolpe-ut. Lite äckligt att nu få ett desperat Wednesday över sig och här måste vi jobba skräll.

Vi har bra “flow” på kontoret just nu och en fullträff på Stryktipset skulle smaka - ta plats i något av våra system idag!

 

Sporttjänsten - 192 kr.

Sporttjänsten Super - 1604 kr.

Vi har även Topptipset, Powerplay och Bomben öppnade. Nu kör vi!

Sporttjänsten

Sporttjänsten

Tipstjänst