Umeåmaffian följer upp jättevinsten
GULDRUMMET

Umeåmaffian följer upp jättevinsten

för 1 år sedan

Umeåmaffian har nosat på de rejäla pengarna flera gånger och i helgen small det till: 13 rätt på Stryktipset för systemet Umeåmaffians Lyxlirare och 571.000 kronor in. På onsdagen är det Europatipset som gäller och självklart får Maffian släppa fram några tankar.

--

Först och främst: grattis till er som var med på storvinsten! Vi lovar att "köra på" och förhoppningsvis rasslar det till snart igen. Det kan bli ikväll eller om några månader, vi kommer i alla fall göra vårt bästa på kupong efter kupong. Ikväll handlar det om Norge och "bonnfotboll" på Europatipset och vi gillar utmaningen. Tre nyckelmatcher för oss:

 

4. Sandefjord-Bodö/Glimt

Vi tackar Bodö för senast då de regerande mästarna var en av våra spikar och vann med 4-1. Nu toppar laget tabellen igen och detta är en härlig klubb som jobbar ruskigt rätt - men lika bra som ifjol är man INTE. Det är helt enkelt omöjligt efter att Hauge, Junker och Zinckernagel lämnat, en trio som nådde 100 (!) poäng ifjol. På hemmaplan har Bodö öst på men borta har det varit lite trögare och det kan bli knivigt ikväll. Sandefjord slog Viking i förra hemmamatchen och har tidigare stört Molde och Rosenborg här hemma. Noterbart är också att man haft ett klart lugnare program än Bodö och vi tänker oss bestämt att detta blir målmässigt hårt. Ingen Bodö-spik denna gång - härlig rensarprocent på favoritfallet.

 

8. Vänersborg-Lidköping

Div 2 Norra Götaland där Lidköping jagar säsongens första seger - och det lär vara rejält retat efter sura tapp i svåra matcher på sistone. Mot topptippade Forward hade man 3-0 men tappade till 3-4, det sved givetvis oerhört. Vänersborg skrämmer inte och har haft dålig koll på defensiven. Förra säsongen var Lidköping före i tabellen och vi gillar läget att spräcka segernollan ikväll, till schysst procent.

 

11. Ullared-Frölunda

Prisvärt i Ullared, som bekant. Folket har i skrivande stund knapp hemmafavorit men på oddsen är Frölunda tydlig favvo. Stort spelvärde på Frölunda alltså och även om vi knappast kommer vara ensamma om att upptäcka det lockar spiktvåan. Frölundas jumboplacering skall tas med en näve salt och insatserna på sistone har varit bättre. Går nu ner i svårighetsgrad och Frölunda, som var överlägset Ullared ifjol, gillas skarpt här (om inte procenten stiger för mycket, såklart).

 

--

 

Vi jobbar vidare med kupongen fram till spelstopp 17:59 och har ett gäng system öppnade. Umeåmaffians Lyxlirare är slutsåld men andelar på följande system finns fortfarande kvar i skrivande stund:
 

Umeåmaffian tar över Europa XL - 320 kr.

Umeåmaffians sju helgarderade - 301 kr.

Umeåmaffian tar över Europa - 160 kr.

 

Topptipset och Bomben finns förstås också. Nu kör vi vidare!
 

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert