GULDRUMMET

Umeåmaffian går för stora pengar på Stryket

för 1 år sedan

6 miljoner på Stryket även denna lördag och efter några småtrista omgångar hoppas vi förstås på fetare utdelning denna gång. Umeåmaffian, som tog hem 571.000 kronor på Stryket för fyra omgångar sedan, ger sin syn på omgången!

--

Åtta delar Sverige och fem delar Danmark på kupongen och det ser ut att bli gott om intressanta streckprocent. Vi kikar närmare på några av fynden.
 

3. Landskrona-GIF Sundsvall
Hatten av för Landskrona som toppar Superettan men vi tar gift på att det inte håller. Drömstarten i derbyt mot Trelleborg senast var talande, det mesta går Landskronas väg, men självklart väntar tuffare tider och här ser favoritskapet hemma mot Giffarna ut att bli riktigt skevt. Svag omstart av Sundsvall samtidigt som motståndet, AFC, var överraskande bra. Giffarna gick annars på uppehåll med positiv trend och till skillnad från Landskrona tycker vi att laget har en del "sparat" - det har sumpats rätt mycket och anfallsparet Engblom/Hallenius har bättre utdelning i sig. Står sig dessa procent någorlunda kommer vi definitivt att dissa serieledande Landskrona på våra system.
 

6. Häcken-Elfsborg
Högmo-effekt och snabb klättring av Häcken, visst. Vi tonar dock ner en aning - det går faktiskt att hävda att samtliga tre segermatcher sedan uppehållet kunnat sluta annorlunda. I torsdags var man sedan i Skottland och fick jättepisk av Aberdeen i Europa League-kvalet och den kvällen lär ha kostat en del, fysiskt men kanske framförallt mentalt. Flera tuffa avbräck nu och spännande läge för Elfsborg som smyger med fint. "Viss" skillnad på deras Europa-uppgift i torsdags och här tycker vi att det väger snudd på helt jämnt. X2 på gång för oss - kanske rentav en spiktvåa som ger ett försprång.

 

12. Nordsjälland-Aarhus
Europaspelet en faktor även här. Aarhus var ju på Nordirland i torsdags och torskade mot okända Larne. Insatsen var faktiskt pinsam och man fick vara tacksamt över att man i alla fall fick in en sen reducering. Retur på torsdag och visst kommer denna luriga bortamatch i kläm. Nordsjälland torskade mot nykomlingen Viborg i premiären men bättre motstånd än väntat där. Slog Aarhus i båda hemmamötena förra säsongen och brukar vara optimistiskt här hemma - lär se sin chans och i en match som blir tätt streckad funderar vi starkt på spännande hemmaspik.

--

Umeåmaffian har fyra system öppnade:
 

Umeåmaffians jackpotboss - 635 kr.
Umeåmaffians jackpotstöt - 860 kr.
Umeåmaffians åtta helgarderade - 602 kr.
Umeåmaffians storstryk - 385 kr.
 

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert