GULDRUMMET

Umeåmaffian hugger på rullpotten

för 1 år sedan

Det blir jättetryck på SHL-Bomben ikväll. Rullpotten på ovanligt höga 1.397.754 kronor lockar förstås, i synnerhet då det ju inte varit särskilt mycket SHL på sistone. Många spelläggare är sugna, exempelvis Umeåmaffian som har ett par Bomben-system öppna. Läs deras snabbgenomgång och ta plats i systemen om det låter lovande.

 

--

 

Frölunda-Skellefteå

Här måste vi vara proffsiga... Som umebor tar det ju emot att erkänna detta, men: Skellefteå kan vinna SM-guld denna säsong. Fortsätter att gå väldigt bra och klassvärvningarna av hemvändarna Melker Karlsson och Pär Lindholm under säsongen har ju sänt signaler. Suddenseger med 2-1 mot Luleå senast och det var stabilt, kom ut strongt i slutperioden. Frölunda har hackat länge och segern mot HV senast handlade mest om likblekt motstånd. I fyra av de fem senaste hemmamatcherna har Frölunda stannat på max två gjorda mål. Samtidigt: inget lag i SHL kan skifta lika snabbt i prestationerna som Frölunda. Vi kommer att pensla på här.

 

Leksand-Brynäs

Klassikermöte där det ju verkligen blivit ett trendbrott denna säsong. Leksand gör det jättebra och kan med lite god vilja kallas en outsider till SM-guldet, medan Brynäs riskerar kval i botten. 8-1 i poäng till Leksand i inbördes möten dessutom. Åker Brynäs ur SHL skulle det kvala in högt bland Idrottssveriges större fiaskon - det "storsatsades" ju inför säsongen. Kan dock skylla en del på strul och skador. Anton Rödin nyligen tillbaka och vår feeling är att han tar Brynäs igenom detta till slut. Nu ska man ta revansch på Leksand efter 5-6 i lördags. Leksand följde upp med nytt målkalas mot Djurgården i veckan och har rätt skön status, med härligt självförtroende och kul jaktläge i tabellen. Elva mål mellan lagen i lördags - vi kommer absolut strecka för många mål och även öppna upp för jätteviktig Brynäs-skräll.

 

Växjö-HV71

Detta tycker vi bestämt är kupongens minst "kapabla" match om vi snackar spektakulära resultat. Det är ju onekligen svårt att se ett stabilt Växjö bränna mot ett iskallt HV. Växjö kommer från ett par 3-2-segrar och det har varit den typen av siffror en längre tid nu. HV väldigt svagt mot Frölunda senast och prognosen i botten försämras för varje omgång. Att man plötsligt ska hitta tillräckligt rätt för att smälla till Växjö borta - nej, långsökt. För oss är detta tydligt den match där vi kan spara på strecken. Ska vi säga 4-2 till Växjö?

Vi har två Bomben-system öppna:

 

Umeåmaffian smäller Bomben - 333 kr.

Umeåmaffian spikar och köper - 444 kr.


Givetvis är vi även med på Topptipset där flera klara Europa League-tankar finns. Två system öppna även där:

 

Umeåmaffians 3 X 6 X 5 - 225 kr. (Satt bra igår)

Umeåmaffians 1 klar 1 tuff X 10 - 180 kr.


Kul om ni vill vara med på våra system ikväll - lycka till, i så fall!

 

/ Umeåmaffian

 

 

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert