Umeåmaffian litar på Messi
GULDRUMMET

Umeåmaffian litar på Messi

för 1 år sedan

Kul att Svenska Spel börjat mixa upp Stryktipset för att få 100% lördag på kupongen. Populära Umeåmaffian tillhör dem som älskar lördagskupongen - kolla in några av deras viktigaste tankar!

--

Vi kan konstatera att det finns tre jättefavoriter som sticker ut: Liverpool, Lyon, Bayern. Av dessa väljer vi favoritspik på Liverpool åtta dagar i veckan. Väldigt enkla förutsättningar för Liverpool och jättedominansen känns given - och yes, denna gång blir det utdelning. Lyon och Bayern går däremot att tvivla på, mer eller mindre. Lyon har Depay och ytterligare tre spelare avstängda och möter piggt motstånd. Bayern kan säkra titeln hemma mot Gladbach men torskar Leipzig mot Dortmund tidigare under lördagen kommer Bayerns guld redan vara säkrat vid avspark. Att då sitta med spik, mot Bayerns "bogey team" Gladbach... Nej tack! Givet att täcka upp!

 

Barcelona-Atletico Madrid är kupongens sportsliga höjdare, City-Chelsea i all ära. Atletico håller greppet men håll med om att feelingen "hela tiden" varit att man kommer sumpa det? Våren har verkligen inte hållit mästarklass och ett antal av lagets prestationer i säsongens stormatcher har varit snudd på märkligt svaga. Vi blir förvånade om Atletico toppresterar på Camp Nou, där man inte vunnit sedan 2006. För Barcelona avgörs det här: seger och vi tror stenhårt på guld! Har ett jättebra program, framförallt betydligt bättre än Real Madrid, och man har även Lionel Messi. Folket är på väg att hålla igen Barcelona-streckningen och då ser vi värdet i spiken!
 

Vi löste 13 rätt på Europatipset nyligen med 200.000 kronor in - nu är vi redo på denna "Europa-doftande" omgång av Stryket! Tre system öppnade:
 

Umeåmaffians Storstryk - 385 kr.
Umeåmaffians Åtta Helgarderade - 602 kr.
Umeåmaffians Lyxlirare - 2100 kr.

Ser riktigt lovande ut, detta - häng gärna med oss mot 13 rätt!

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert