GULDRUMMET

Umeåmaffian reder ut Topptipset

för 1 år sedan

250.000 kronor extra och åtta Europa League-returer på Topptipset ikväll - inte svårt att gilla läget. Uppe i Umeå har populära Umeåmaffian gjort sig redo att slå till igen på "Toppet". Här bjussar de på ett par idéer inför kvällen.

--

1. Milan - Manchester United  31 - 31 - 38

Håller sig streckprocenten ungefär så här kommer Milan INTE få många streck på våra system ikväll. Zlatan är tillbaka men hans bästa insatser lär dröja ett tag. United får tillbaka gott om klassnamn jämfört med förra mötet. Rashford inte minst men även Pogba och Cavani är med i truppen - den sistnämnde känns verkligen som en joker här. Sett till lagens ligalägen är det United som har bäst möjligheter att kruta på här och Solskjaer gör ju resultat när det behövs. X2 lär dominera på våra system och någon spiktvåa är också aktuell.

 

3. Arsenal - Olympiakos 83 - 12 - 5

Arsenal blir som väntat kvällens största favorit. Vann med 3-1 förra torsdagen och följde upp med att rättvist slå Tottenham i derbyt. Bra period och godhjärtade som vi är vi måste erkänna att vi tycker att det är lite "skönt" när det går bra för Arsenal, det har ju verkligen hackats på denna klubb i många år nu. Till helgen är det nytt derby, mot West Ham, och man kommer att rotera en del ikväll. Det ska förstås vara lugna gatan: det ska inte finnas på kartan att Olympiakos gör (minst) tre mål ikväll. Samtidigt vill vi påminna om att Olympiakos vände och vann på Emirates ifjol... Då hade Arsenal vunnit med 1-0 i Grekland men Olympiakos hittade vändningen - det lär man påminna sig själva om inför kvällen. Krysset får följa med på de flesta system, kanske också någon rensartvåa...

 

7. Young Boys - Ajax 17 - 24 - 59

Att lita på ett lag som har 3-0 med sig är sällan hett - speciellt inte då procenten är överdriven. Här kommer vi dock göra ett undantag och gå hårt på Ajax. Det var stor, stor klasskillnad för en vecka sedan och siffrorna borde blivit ännu större. Ajax såg verkligen bra ut och visar säsongens bästa form. Full laddning på Europa League. Inte ens världens vassaste idrottspsykologer lär kunna få Young Boys att tro på miraklet ikväll. Det lär snabbt vara uppgivet och då får Ajax utmärkta lägen att vinna även ikväll. Många "smarta" spelare kommer gardera Ajax på den höga procenten här - vi kommer att spika på de flesta system och istället spara strecken till andra matcher.

Vi har gott om Umeåmaffian-system öppnade i jakt på extrapengarna ikväll. 55.000 in i fredags och vi siktar förstås på repris. Hoppa in i något av systemen:

Umeåmaffians kvartsmille X 5 (480 kr)
Umeåmaffians Sid 377 X 10 (377 kr)
Umeåmaffians 3 X 6 X 5 (225 kr)
Umeåmaffians 250 000 X 10 (200 kr)
Umeåmaffian 1 klar 1 tuff (180 kr)
Umeåmaffians favoritslakt X 3 (179 kr)

 

Umeåmaffian

Umeåmaffian

Spelexpert